Ostalo > Offtopic

POGLDAJTE OVO...GRRRRR..

<< < (4/6) > >>

H2SO4:

--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Novembar 13, 2007, 04:36:03 posle podne ---
--- Citat: H2SO4  Novembar 13, 2007, 11:19:53 pre podne ---jao boze , cu da umrem mlad :(
idem kupit cipele za sahranu

--- Kraj citata ---
Mislim da tema ipak nije za sprdanje, al svatko ima pravo da piše...naravno da se radi o velikim dozama al ipak?!

--- Kraj citata ---

--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Novembar 13, 2007, 05:47:21 posle podne ---Naravno da može nešto blizu ali nikako ISTO ili VIŠE nego samo manje,lošije, sporije puno te skuplje po mojoj kalkulaciji, samo kao što je već rečeno osobni izbor ali nikako nije tema za sprdanje i podcjenjivanje...

--- Kraj citata ---

tema price su tamo nekakvi diskovi na kojima se reklamiraju umrlice bodibildera, antikampanja steroida i svasta nesto slicno.
 ok sto si se ti prepo od toga pa ti vidim nije do zajebancije ali stvarno ne trebas mi toliko skretat paznju oko sprdanja i potcenjivanja(skrece se sa teme).

Manimal:
Ko su ti koji sa ovim pokusavaju da prikazu da su BB i steroidi crnilo i sivilo, i ko im daje za pravo da sude o nekome ko u ovom slucaju uzima steroide i ko je od njih umro. Neka su umrli od njih, to je apsolutno njihov zivot, njihov izbor i njihova sudbina.
Zasto se nisu potrudili da naprave ogromnu kampanju pa da se cigarete prestanu proizvoditi, od kojih se moze dobiti rak i umrijeti i od kojih su MILIONI umrli. Zbog cega se nisu potrudili da naprave kampanju da se prestane sa proizvodnjom alkohola od kojeg se unistava jetra i od kojeg su MILIONI umrli. Ja takvu strast i kampanju da se to zaustavi nigdje ne vidim, a takve kampanjice koje se i naprave, to je tek onako radi reda, pa da pokazu kako se brinu za ljudski rod. Ipak se velike pare zaradjuju na cigaretama i alkoholu od kojih drzave imaju koristi pa ih ne boli puno patka za MILIONE ljudi koji su umrli zbog upotrebe cigareta i alkohola.
Ja ne vidim kako su cigarete i alkohol manje opasniji od steroida. Moj pokojni djed (laka mu crna zemlja), je zivio dugo a pusio je (cigarete) od svoje 16 godine, 2-3 kutije dnevno. Bio je heavy user! Da nije pusio, pio ili uzimao steroide, da li bi zivio vjecno?
Na ovom svijetu ima miliona BB koji koriste steroide i umru u cvijetu starosti, a ima i onih koji umru u cvijetu mladosti. Jebiga, to im je sudbina i tako je moralo biti. Da nisu umrli od steroida mozda bi ih auto pogazio? I sta onda, da li bi morali napraviti kampanju i napraviti hajku da se zaustavi proizvodnja istih jer usmrcuju ljude?

Za koji smo se kurac rodili kada ce mo na kraju ipak umrijeti. Neko u ratu, neko od alkohola, neko od steroida, neko od cigareta, neko od auta, neko od pada aviona, neko od.................................

Ipak sve ovo rade oni koji bi sve ovo zeljeli kontrolisati i zaraditi kao sto zaradjuju na alkoholu i cigaretama!

adis88:
bravo za govornika.....

ivan2big:
manimal,svidja mi se kako razmisljas :mrgreen:

Manimal:

--- Citat: ivan_nikolic  Novembar 13, 2007, 11:00:01 posle podne ---manimal,svidja mi se kako razmisljas :mrgreen:

--- Kraj citata ---

Bogami da budem iskren, i meni! :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju