Ostalo > Offtopic
POGLDAJTE OVO...GRRRRR..
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
@H2SO4
Ma razumijemo se nisam ja htio skretat već samo napomenut da nas ima trtaroša...
@Manimal
A ja se stari ne slažem sa tom tvojom konstatacijom da ga jebeš, dakle ti postavljaš stvar; "Ako mi je sudjeno sjebat ću se od tog i tog pa koliko se ja čuvao..."
Mislim da je to malo bezveze jer ipak bolje je nekad spriječit nego nosit posljedice i to nekad fatalne, ne kažem za ljude koji znaju i koji se znaju kontrolirat itd...već za klince koji puše ovo sve...
Ali opet na neki način imaš pravo jer što je danas sigurno, zdravo, pametno?! NIŠTA!!!!!!!!!!!
A to sa antikampanjama i sranjima neukih stoji 100%
H2SO4:
ma kakvo crno umiranje od steroida?? pa za to se covjek bas treba dobro potrudit. eventulno prodat stan ili njivu da priusti tu kolicinu hemije.
sem ovih pokojnih vrhunskih bildera dje su ostali nesretnici koji su se unistili? ko su ti ljudi? ima li ih? ja ne znam nikog.
koliko se samo na ovom forumu konzumira tih steroida(em takmoicari em rekreativci) a na slikama vidimo da bas i ne izgledaju bolesljivo. fali li kome sto?
ko oce nek uzima, ko nece niko ga ne cera. (a ko se dvoumi probace i to vrlo brzo)
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Pa dobro veliš...iskreno nitko me se nije nikome desilo ( i nedao Bog ikome zla) ništa loše...
Ali ipak ne znači da neće nikome uzet danak, što ti garantira da je tako?! Mislim nije sad da ja želim prepast nekoga ili ispast pametan već i sebe malo ispitujem (želim čut da je bezopasno i da se nikome ništa neće desit), uglavnom, mene bi bila trta, i rekao sam 100000 puta da su bezopasni krkao bi više od 90% na forumu, ali jebi ga kad nisu :(
A i kad bi krkao izašao bi na neko tamkičenje pa makar se obrukao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A onaj tko se dvoumi će malo bolje proučit materiju, pa uzet ili krknut pa di puklo...a neki će podvit rep i crta...
Živjeli vi meni svi 100 godina !!!
Manimal:
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Novembar 14, 2007, 01:44:48 pre podne ---Pa dobro veliš...iskreno nitko me se nije nikome desilo ( i nedao Bog ikome zla) ništa loše...
Ali ipak ne znači da neće nikome uzet danak, što ti garantira da je tako?! Mislim nije sad da ja želim prepast nekoga ili ispast pametan već i sebe malo ispitujem (želim čut da je bezopasno i da se nikome ništa neće desit), uglavnom, mene bi bila trta, i rekao sam 100000 puta da su bezopasni krkao bi više od 90% na forumu, ali jebi ga kad nisu :(
A i kad bi krkao izašao bi na neko tamkičenje pa makar se obrukao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A onaj tko se dvoumi će malo bolje proučit materiju, pa uzet ili krknut pa di puklo...a neki će podvit rep i crta...
Živjeli vi meni svi 100 godina !!!
--- Kraj citata ---
A zbog cega se ti opterecujes sta ce se desiti Lazi, Peri, Djuri i bilo kome drugome na ovoj planeti. Cim si se rodio zivot ti je u opasnosti, bilo to od auta, aviona, cigareta, alkohola, AAS i milion drugih stvari. Jebiga, ti si previse uplasen i opterecen nekim stvarima sa kojim ne bi trebao.
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
A jebi ga nismo svi isti.... :lol: :lol: :lol:
Doduše imaš i onu poslovicu: "Tko ne riskira taj ne profitira"
A ja sam takav što mogu... :? :(
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju