Ostalo > Offtopic
Keto dijeta - savet
Boban -ban:
--- Citat: Gustavo Mart 18, 2013, 10:06:26 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Mart 18, 2013, 03:16:51 posle podne ---
--- Citat: Gustavo Mart 18, 2013, 02:38:09 posle podne ---Hvala na pomoci svima :)
@Pedja: Koja bi bila dijeta po tvojoj preporuci?
Da ne pomisli neko da sam kit, nisam debeo samo sam naredjao dosta masti na stomaku, ovo je sve ostalo fit...
--- Kraj citata ---
pa po meni (a i naravno po mnogo ucenijim ljudima od mene) se takva radikalna dijeta uvek ostalvja za kraj,finish ili slicno
e sada
ti kazes da nemas mnogo (a sta tacno znaci to oko struka itd) tj je ovako jako tesko da se zamisli
tako da je ovde prilicno stvar maglovita kada si u pitanju konrketno ti i to sta u stvari tebi tacno treaba,a kada je dijeta u pitanju
ako si me rauzmeo sta sam hteo da kazem
--- Kraj citata ---
Pa imam 193 cm i 90 kg. Noge i ruke prirodno mrsave, znaci jedino sam nabacio stomak i sad izgledam komicno.
Da li ima neko neki primer ishrane sa rotacionom dijetom? Skoro 80% vremena dnevno nisam kuci pa nisam bas podoban za domacu kuhinju...
Hvala svima na savetima :)
--- Kraj citata ---
Koliko si vremena posvetio ovoj temi, mogao si do sad da iščitaš sve o rotacijama i još sjutra da kreneš sa istima.
Ako si slab u pripremanju jela, sve se da naučit. Ovo je sport u kojem preovladavaju par namirnica koje možeš i moraš da kombinuješ ako želiš rezultate. Nema tu ama baš nikakve mudrosti.
Pedja_Petrovic:
--- Citat --- 80% vremena dnevno nisam kuci pa nisam bas podoban za domacu kuhinju...
--- Kraj citata ---
a kako onda mislis da drzis keto dijetu?
Milenadiao:
--- Citat: Pedja_Petrovic Mart 19, 2013, 05:46:41 pre podne ---
--- Citat --- 80% vremena dnevno nisam kuci pa nisam bas podoban za domacu kuhinju...
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
x2
diet kikiriki/badem i belo meso bez lepinje ;D
Boban -ban:
--- Citat: Pedja_Petrovic Mart 19, 2013, 05:46:41 pre podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Jedina opcija je da nosi hranu sa sobom. E, sad, da li je on spreman da se ''žrtvuje'' toliko za rad njegovog izgleda (iako ja to ne gledam kao žrtvu - naprotiv), pitanje je na koje samo on zna odgovor.
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---Jedina opcija je da nosi hranu sa sobom.
--- Kraj citata ---
pa ako ozbiljno pristupas nekoj dijeti,ja mislim da uvek moras da zrtvujes i da nosis hranu sa sobom..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju