Ostalo > Offtopic

Keto dijeta - savet

<< < (2/4) > >>

Pedja_Petrovic:
mogu da mislim koliko je ponuda bilo
gustavo
ja bih te samo molio da javis rezultata na kraju dijete.
ali kao sto vlad kaze
ja bih ipak isao na neku drugu dijetu a ne krupnim koracima napred

Gustavo:
Hvala na pomoci svima :)

@Pedja: Koja bi bila dijeta po tvojoj preporuci?

Da ne pomisli neko da sam kit, nisam debeo samo sam naredjao dosta masti na stomaku, ovo je sve ostalo fit...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Gustavo  Mart 18, 2013, 02:38:09 posle podne ---Hvala na pomoci svima :)

Da ne pomisli neko da sam kit, nisam debeo samo sam naredjao dosta masti na stomaku, ovo je sve ostalo fit...

--- Kraj citata ---

pa po meni (a i naravno po mnogo ucenijim ljudima od mene) se takva radikalna dijeta uvek ostalvja za kraj,finish ili slicno
e sada
ti kazes da nemas mnogo (a sta tacno znaci to oko struka itd) tj je ovako jako tesko da se zamisli
tako da je ovde prilicno stvar maglovita kada si u pitanju konrketno ti i to sta u stvari tebi tacno treaba,a kada je dijeta u pitanju

ako si me rauzmeo sta sam hteo da kazem

sasacg:
Udri po rotacijama,poslusaj ljude...ima vremena za keto

Gustavo:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Mart 18, 2013, 03:16:51 posle podne ---
--- Citat: Gustavo  Mart 18, 2013, 02:38:09 posle podne ---Hvala na pomoci svima :)

--- Kraj citata ---

pa po meni (a i naravno po mnogo ucenijim ljudima od mene) se takva radikalna dijeta uvek ostalvja za kraj,finish ili slicno
e sada
ti kazes da nemas mnogo (a sta tacno znaci to oko struka itd) tj je ovako jako tesko da se zamisli
tako da je ovde prilicno stvar maglovita kada si u pitanju konrketno ti i to sta u stvari tebi tacno treaba,a kada je dijeta u pitanju

ako si me rauzmeo sta sam hteo da kazem

--- Kraj citata ---

Pa imam 193 cm i 90 kg. Noge i ruke prirodno mrsave, znaci jedino sam nabacio stomak i sad izgledam komicno.
Da li ima neko neki primer ishrane sa rotacionom dijetom? Skoro 80% vremena dnevno nisam kuci pa nisam bas podoban za domacu kuhinju...

Hvala svima na savetima :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju