Ostalo > Offtopic

100komada ili 2.5kg Cokoladnih Bananica!

<< < (5/11) > >>

EXTREME:

--- Citat: qwertym  Mart 27, 2013, 04:03:00 pre podne ---nema sanse ja sam veceras pojeo 2 grander obroka u kfc+2 stark napolitanke 180kg + eurowafel 180g +kikiriki paprika veca kesica 5komada chokobiskvit keks130grama to je u roku od 10 uvece do pola 4 ujutru,non stop sam skoro jeo a mogu mnogo da pojedem,a jedva sam pojeo ovo za 5 sati i vise,za sat vremena nema sanse da pojede to covek.

--- Kraj citata ---

Ja kada bih procitao ovaj tvoj post nikada ne bih pristao ni nakakvu opkladu kada je u pitanju ko koliko moze da pojede ;D ;D ;D Pokidao si... ;)

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Ja kada bih procitao ovaj tvoj post nikada ne bih pristao ni nakakvu opkladu kada je hrana u pitanju
--- Kraj citata ---

i to na dijeti covek  ;D ;D ;D

bole gym:
Ja stavljam lovu da ce pojesti!
Ako se on kladi da moze 100 verovatno svaki drugi treci dan obanja 50-60

Ivcho:
Zabranjeno za mladje od 18.   ;D

Swalbr:

--- Citat: EXTREME  Mart 27, 2013, 12:12:14 posle podne ---
--- Citat: qwertym  Mart 27, 2013, 04:03:00 pre podne ---nema sanse ja sam veceras pojeo 2 grander obroka u kfc+2 stark napolitanke 180kg + eurowafel 180g +kikiriki paprika veca kesica 5komada chokobiskvit keks130grama to je u roku od 10 uvece do pola 4 ujutru,non stop sam skoro jeo a mogu mnogo da pojedem,a jedva sam pojeo ovo za 5 sati i vise,za sat vremena nema sanse da pojede to covek.

--- Kraj citata ---

Ja kada bih procitao ovaj tvoj post nikada ne bih pristao ni nakakvu opkladu kada je u pitanju ko koliko moze da pojede ;D ;D ;D Pokidao si... ;)

--- Kraj citata ---

--- Citat: EXTREME  Mart 27, 2013, 12:12:14 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

to je navodno nedeljni cheat meal koj se pretvorio u malo veci cheat xaxa :))

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju