Ostalo > Offtopic
100komada ili 2.5kg Cokoladnih Bananica!
EXTREME:
Eee situacija je sledeca....ovaj moj zec se poplasiooo ;D ;D ;D
Druga ponuda mu je bila da pojede samo 20 bananica...koje su mu na stolu i kupljenea, ali i to mu je mnogo bilo. I treca ponuda je bila da ovaj moj drug pojede papire od tih bananica ako on i pokusa jer je shvatio da je pickica...i na tome i ostade. :( :( :(
Verovatno je glavni razlog sto ste ga vi ovde poplasili da ne zavrsi u bolnici od secera! ;D ;D ;D ;D ;D A ja mislio da ce samo da dobije ovde motiv...jbg ;)
Volk:
Naravno da je moguce.verujte mi na rec.i vise od toga..
Ja sam pre neko vce sa devojkom pojeo dva porodicna sladoleda od 1650 ml,a ona ako je pojela 500 ml ubi me :D
Swalbr:
razlikuje se hrana nije sve iste tezine za jelo,bananice sam probao u starku uzeo na meru ali iste su kao te u pakovanju,30 moze za 10min i manje mozda,problemi pocinju izmedju 50-70 : D
Miske1:
Dobro je, shvatio je, mozda je i bolje tako. :D Jbg sa secerom se nije pametno zekiti, posebno ne u ovolikim kolicinama. Iz zajebancije je moglo da predje u tragediju po njega.
Boban -ban:
Znam tipa koji je pojeo 6 bureka po izlasku iz grada. Na moje oči. Nje krupan, gojazan, sasvim prosječan.. uz sve ovo i litar jogurta sve u sat vremena.. 3 su bila njemu za merak, ostala tri za opkladu. :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju