Ostalo > Offtopic

Drugari dajte neki dobar savet u vezi mog problema!

<< < (6/8) > >>

Miske1:
Ja sam samo izneo svoje misljenje jer znam momke koji su bili u slicnoj situaciji kao ti. Vezbali su dugo u slicnim okolnostima kao ti i na kraju su odustali i dosta se razocarali. To je najgora stvar kad das sve od sebe i na kraju kad pogledas, nista nisi uradio. Jednostavno ovaj sport zahteva dosta ulaganja i zbog toga mnogi krenu pa odustanu, a da se na kraju ne bi razocarao, dobro na pocetku razmisli sta pocinjes. Ako volis teretanu, vezbaj i trudi se da jedes kvalitetno koliko mozes. Pirinac nije skup, jedi ga sto vise, a meso i jaja koliko i kad finansije dozvoljavaju. Od pastete i supe mozes samo sam sebe da sprzis jer kad pogledamo to sto jedes nije dovoljno da pokrije ni normalnu fizicku aktivnost bez treninga. Ja bih pre jeo 3x dnevno samo pirinac i po 1 jaje u sva 3 obroka nego pastetu i supu, a kad preracunas isto te kosta.

Edge:

--- Citat: Jeff Seid  Maj 03, 2013, 11:40:33 pre podne --- Спремаћу се колико могу, достићи ћу максимум, а ако и тад не упаднем, искрено неће ми бити толико криво јер ћу знати да сам урадио све и да сам дао све од себе, макар ће ми савест бити чиста.

--- Kraj citata ---
To je  najbitnije!

Jeff Seid:
Kemis, задњих 7 дана сам избацио супу из јеловника, уместо супе сам убацио пиринач, много се боље осећам и имам јаче тренинге зато што сам добио више снаге него обично. Надам се да ће ићи све на боље и да нећемо опет упадати у финансијске кризе. И даље је то прилично лоше, али је добра ствар што ми тело осећа промене. Циљ ми је да ово лето избацим потпуно паштету и да је заменим јајима, пиринчем и белим месом, уз туне (на послу), пошто планирам да узмем 60-ак хиљада за лето. Хвала свима који су се јавили и оставили искрен и квалитетан коментар, све ми ово психички помаже, јел ми 1000 пута дневно прође кроз главу када видим да једва живимо да оставим теретану. Ипак онда помислим и тешим се, кажем себи нека ми тај новац који сакупљам за теретану буде највећи проблем и лепо ћу живети.

Miske1:

--- Citat: Jeff Seid  Maj 06, 2013, 05:37:14 posle podne ---Kemis, задњих 7 дана сам избацио супу из јеловника, уместо супе сам убацио пиринач, много се боље осећам и имам јаче тренинге зато што сам добио више снаге него обично.
--- Kraj citata ---

Eto vidis. Onda nastavi tako, guraj napred i bice to dobro. ;)

Jeff Seid:
Па то брате, биће боље. Увек кажем, колико ми финансије дозволе. :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju