Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Rade Savic-kako do 275kg u bencu,i vise od toga

<< < (4/72) > >>

Polomac:
pozdrav mladene,nisam stalno pri kompu tako da sam tek video tvoje pitanje.kao sto sam i napisao rade je dosao prilicno mrsav u gym,a da ,trenirao je duge pruge.no to nije neki pokazetelj jer ovi nasi atleticari nasumice pogadjaju klincima kome sta lezi,bar onda je tako bilo.kad je dosao odmah je bio prilicno jak cucnj seriju kao klinac je mogao raditi daleko preko 100kg,a sada je 250 smesno.odmah je pokazao sklonost ka brzoj hipertrofiji,sada je zaista kolos,pa imas par slika u temi drzavni rekord.a inace njegov trening zaista nema veze sa disciplinaskim--sem osnovnih vezbi koje radi u vecem broju serija.pozdrav,pa se cujemo.

Mladen Jovanovic:
",trenirao je duge pruge.... odmah je pokazao sklonost ka brzoj hipertrofiji,..."

Zvuci kao da su ga krivo procenili u atletici... :) Brza hipetrofija = dosta FT vlakana; dosta FT vlakana = definitivno ne duge pruge :)

Thanks!

Polomac:
ma definitivno je bila losa procena,ali nije se on tu ni pronasao.da,nisam vam ni pomenuo,apsurd,kod mene u teretani i nemam olimpijski set on sve vreme do 2,3nedelje pred takm.vezba sa sipkom od 10kg.ma kad neko ima potencijal,onda je lako ako samo radi.poz

Mladen Jovanovic:
Interesantno...

Kod mene u teretani postoje Oli sipk, ali najmanje ploce su od5kg... to znaci da je najmanji skok u kilazi od 10kg, sto je ogroman skok za prosecnog dizaca, decu i devojke! Zbog te gluposti sam stagnirao jaaako dugo... Sada jednostavnozavežem one manje ploče za šipku sa konopcem, izgleda glupo ali je efiksano :)

P:
A kako stavi 250kg npr. na sipku od 10kg?? :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju