Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Rade Savic-kako do 275kg u bencu,i vise od toga
Polomac:
Dosta ljudi je htelo da kontaktira Rada.Evo njegovog mobilnog broja-0641859235
aragorn:
Ja sam samo hteo da predocim,koje su mogucnosti.....
Decko ocigledno ima veliki talenat...za razliku od nas smrtnika koji i za 200 kg u raw varijanti smo morali raditi 5-7 godina,pa nabacivati 30 kg telesne tezine.....
Sa druge strane,tehnicki se stvar mora veoma usavrsiti!!!
Jer,ocigledno je da Rade dize na "touch and go" nacin sto nije prihvatljivo za takmicenje,ali jeste kao nezaobilazan deo treninga!!!
Vidi.....Hornstra ima rekord od 615 funti sa 240 funti tezine tj cca 280 kg sa 108.25 kg telesne tezine!!!!!
Pa ti vidi......
Ted Arcidi:
Ma koji " touch and go" sta nije prihvatljivo za takmicenje? Pa covek je postavio drzavni rekord na takmicenju,a ne u nekom podrumu,o cemu ti pricas?
aragorn:
Citat:
"....dizanje u teretani na treningu je ipak labavija forma dizanja.Malo brze,bez stanke..."
Ako ovo nije "touch and go" ja sam onda marsovac!!!!
Ja sam to komentarisao i bez IKAKVE ZAJEDLJIVOSTI PREMA MOMKU.....CITAJ MALO ONO STO PISEM, ALI PAZLJIVIJE....
Nego ,vidim da opet " konstruktivno razmenjujes misljenje sa mnom".....
Cemu to?????
Ted Arcidi:
Pa zato sto dozvoljavas sebi da solis pamet ljudima iza kojih stoje rezultati,odakle ti ideja da si kompetenatan za to? Prosli put je bio Milan,a sada Rade,ko je sledeci...mozda ces Ervinu Katoni davati savete kako da se sprema za strongman i to sve na osnovu onoga sto procitas na netu,smanji bre dozivljaj malo. U ostalom u pravu si,drzi ti svoja predavanja, ja ti se vise necu mesati.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju