Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Rade Savic-kako do 275kg u bencu,i vise od toga
aragorn:
DAJ BRE, NEMOJ DA LUPAS!!!
IZ NAJBOLJE NAMERE SAM SAVETOVAO POLOMCA ,DA POMOGNEMO RADETU, KOLIKO SE MOZE, DA OSTVARI SVOJ POTENCIJAL I POSTANE NOVI SVETSKI REKORDER U KATEGORIJI DO 242 FUNTI,JER ON TO MOMAK OCIGLEDNO IMA U SEBI!!!!!
A ti mi tu pametujes,SAMO STO TI SE UCINILO, DA SAM TI "POVREDIO"MILANA JOVANOVICA.....
Ma daj bre...oladi malo....
Ted Arcidi:
pa da posto si ti do sada oborio sest svetskih rekorda vreme je da pocnes drugima da pomazes
aragorn:
Svasta......
Vladimir Milosavljevic:
U cetvrtak je Rade radio 255kg 1x bez majce, na treningu, posle serije od 240kg 2x i 250kg 1x.
Sto se tice dizanja od 275kg na takmicenju, a 265kg bez majce, razlog tome je sto u teretani gde Rade, pa i ja i Polomac vezba, nema olimpijske sipke i tekova. Druga stvar je ta sto je na takmicenju u Cacku krenuo sa 255kg i imao je ukupno tri pokusaja. 2. pkusaj je bio 265kg i 3. 275kg. Da je imao jos pokusaja sigurno bi isao na vecu kilazu.
@Aragorn
Hvala na info za ArnoldClassic, to cu preneti Radu, pa nek dobro razmisli.
Milan J:
Mislim da bi uz pravilno podesavanje majice i tehniku sa laktovima unutra i guranjem stomaka gore, Rade uz malo vere preso 300 kg ocas posla. Sa istom tom majicom i snagom.
Ne mogu da tvrdim, nikad ga nisam video kako dize, cini mi se da smo se upoznali, ali sigurno je da njegovo vreme tek dolazi.
Nije dovoljno trenirati, treba pametno trenirati.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju