Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Rade Savic-kako do 275kg u bencu,i vise od toga

<< < (2/72) > >>

Vladar:
Da li majce koje koriste imaju svrhu zastite dizaca? Znam da oni kombinezoni ala Ronnie i njegovog dizanja +800lbs iz cucnja ima tu namjenu, kao i sa slicnim takmicenjima u dizanju, ali da li su one neophodne i kod BP?! Prepostavljam da je to, ali eto volio bih da potvrdi neko....

Znaci da li se koriste kako bi se sprijecile povrede, ili pak su samo instrument da bi se dizalo vise i da to bude spektakularnije za gledaoce?

Ako nemaju strogo ulogu zastite od povreda nevidim razlog zbog cega se koriste...

Polomac:
rade bez te majce podize 265kg.znas kako body building je moj sport,tako da nemam pouzdan odgovor u vezi majce.rade radi bilderski progam koji je najslicniji programu m.ruhla,ali njemu jednostavno snaga neverovatno raste te se resio okusati u dizanju gde je trenutno najaci.ali opet posmatrajuci njegove treninge mogu da zakljucim da ta majca indirektno moze da zastiti od povreda,no pravi razlog zasto je oni koriste je podizanje veceg tereta.

IFBBPro:
Ima li taj mladi Rade problema sa zglobovima?

Polomac:
neznam zbog cega pitas ali decko nema bas nikakvih povreda .

Zoka:
pa pita vjerovatno zato sto su takve tezine strahovit pritisak na zglobove..... logicno jebi ga..
mene muce zglobovi a nisam ni pola tih tezina dizao... mada jos je mlad... doci ce to kasnije

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju