Multimedia > Slike/Muškarci
Lazar Novovic-Transformacija 3god
Dominikanac:
Ismeja me tema, najvise vesanje po banderama. A druze niko ne pljuje bw vezbe, vec pljuju lazi. Cisto da bude jasno sta se moze a sta se ne moze sa bw vezbama i ishranom kod mame na kazan, a sta se dobija teretanom i pravilnom dijetom.
Glupo je da klinci pocnu da treniraju slusajuci lazi i ocekivajuci ko zna sta, i onda se razocaraju i zhvate da nije sve tako kako su im predstavili Nixa i mnogi drugi...
vlado0550:
--- Citat: urlich Avgust 12, 2013, 01:12:50 pre podne ---ne vidim cemu toliko blacenje b.w. vezbi...one vuku korene duboko u istoriji fizicke kulture i postoji mnogo vezbi sa sopstvenom tezinom koje su jako zahtevne, nisu to samo zgibovi i propadanja i daleko od toga da se misici od toga ne mogu izgraditi, i nemojte da svi ponavljate reci Pedje.Njemu svaka cast i covek je profesionalac i poseduje ogromno znanje i razumem coveka kad mu dodje klinac i kaze mu jel mogu ja da se nagruvam kao ovaj zgibovima zato sto se to i meni cesto desava, ali budimo realni ako se ozbiljno pristupi i takvom treningu necete moci da se takmicite u bodybuildingu ali moze da se izgleda pristojno.A i da mnogi rade nazovi zgibove i propadanja neka cimanja, ljuljanja i ne osete misice koje rade, i onda kazu te vezbe su s,,nje.
--- Kraj citata ---
x2
Dominikanac, nemoj me zlonamjerno shavatiti, al vjeruj mi da sam gledao svojim ocima ljude koji izgledaju mnogo bolje od tebe (evo da dodam i mene), a hrane se veoma lose, nekoliko takavih je i radio samnom, da nebude ona prica, dali si ti to vidio, dakle vidio sam svojim ocima iz dana u dan sta ljudi jedu i kako izgledaju, zasto je to tako neznam, ok je genetika, ali nemoguce da utice u tolikoj mjeri, da neidemo u neke nebuloze, naravno da se treba pridrzavati pravile ishrane.
eXe:
uvek imas 1% ljudi koji su genetski freakovi... i jos par % ljudi za koje drugi misle da ne trenirjau kako treba i ne jedu kako treba dok oni prakticno sve cheat mealove koriste tkao u drustvu a kad su solo ne prave apsolutno nikakve ispade...
vlado0550:
--- Citat: eXeL0L Decembar 01, 2013, 10:56:13 pre podne ---uvek imas 1% ljudi koji su genetski freakovi... i jos par % ljudi za koje drugi misle da ne trenirjau kako treba i ne jedu kako treba dok oni prakticno sve cheat mealove koriste tkao u drustvu a kad su solo ne prave apsolutno nikakve ispade...
--- Kraj citata ---
Siguno nije 1%, ali dobro, imas evo primjer Dine ovdje na forumu, koji izgleda odlicno, a isto je rekao da u masi nije uopse oprezan s iskranom.
Daleko od toga da ishrana nije broj jedan, al nekako mi puno to ide sve na, da kazem crno - bjelo, odjednom pricamo o takmicarskoj prehrani pa sve sto i najmanje odudara je problem i nemoguca misija, ja opet ponavljam, dakle s ljudima kojim zivim, radim i jedem svakodnevno, nema tu govora o povremenim cheat meal-ovima, sad da opet ne bude da sam rekao da jedu kilu hljeba i sarmu svakodnevno, al svakako tu ima svacega, a izgledaju vise nego dobro.
Naravno treba upoznati svoje tijelo i kako reaguje na sta... bla bla, davno isprican prica!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: vlado0550 Decembar 01, 2013, 11:47:30 pre podne ---
--- Citat: eXeL0L Decembar 01, 2013, 10:56:13 pre podne ---uvek imas 1% ljudi koji su genetski freakovi... i jos par % ljudi za koje drugi misle da ne trenirjau kako treba i ne jedu kako treba dok oni prakticno sve cheat mealove koriste tkao u drustvu a kad su solo ne prave apsolutno nikakve ispade...
--- Kraj citata ---
Siguno nije 1%, ali dobro, imas evo primjer Dine ovdje na forumu, koji izgleda odlicno, a isto je rekao da u masi nije uopse oprezan s iskranom.
Daleko od toga da ishrana nije broj jedan, al nekako mi puno to ide sve na, da kazem crno - bjelo, odjednom pricamo o takmicarskoj prehrani pa sve sto i najmanje odudara je problem i nemoguca misija, ja opet ponavljam, dakle s ljudima kojim zivim, radim i jedem svakodnevno, nema tu govora o povremenim cheat meal-ovima, sad da opet ne bude da sam rekao da jedu kilu hljeba i sarmu svakodnevno, al svakako tu ima svacega, a izgledaju vise nego dobro.
Naravno treba upoznati svoje tijelo i kako reaguje na sta... bla bla, davno isprican prica!
--- Kraj citata ---
Pa evo
Ti nam sibni svoje fotke i resio si nedoumicu
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju