Multimedia > Slike/Muškarci
Lazar Novovic-Transformacija 3god
vlado0550:
Pa imas eto slike Dine!
eXe:
vlado opet si uzeo jako los primer
Za Dina se vidi odma da covek zna sta radi...
tako to sto ti neko napise na forumu ubacim koji put i junk.. ubaci 90% ljudi to ti nije znak da ti je ishrana losa...
vec skill... postignes dobre rezultate a opet se osecas zadovoljan sa nekog drugog aspekta...
i to sto neko ubacuje junk u fazi mase znaci samo da ce mu se bf povecati mali vise nego da je jeo clean a ne da ce dobiti manje misicne mase...
ja smem da se kladim u bilo sta da dino nije imao dan sa ispod 200gr proteina duze vremena... i da nije imao faze malo idem malo nejdem u teretanu... nego trenira redovno... a temu je otvorio 2011 gde je vec bio u jako dobroj formi tako da...
vlado0550:
Ja kazem da neki uz prosjecnu ishranu/trening mogu napraviti nadprosjecan rezultat, svo je vecini ovdje i cilj.
eXe:
nadprosecan rezultat je jako subjektivan pojam...
ja imam druga koji nadprosecnim definise coveka koji trenira 3 meseca... jel 80% ljudi nista ne radi... i tehnicki ti sa 3 meseca teretane izgledas nadprosecno u odnosu na vecinu populacije...
ne bih se slozio... ti za odredjen rezultat mozes da biras dal ces uloziti 2 godine maksimalnog truda ili za taj isti rezultat ulozis "prosecan trud" ali 5 godina umesto 2...
vlado0550:
--- Citat: eXeL0L Decembar 01, 2013, 12:49:58 posle podne ---... ti za odredjen rezultat mozes da biras dal ces uloziti 2 godine maksimalnog truda ili za taj isti rezultat ulozis "prosecan trud" ali 5 godina umesto 2...
--- Kraj citata ---
Ova druga opcija, ne idu svi na takmicenje da izvlace maksimum.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju