General Bodybuilding Discussion > Članci

CIKLUSI SA AAS!!

<< < (3/9) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: bole gym  Jun 14, 2013, 12:15:08 posle podne ---Ako cemo iskreno ne znam nikog ko je napravio neki znacajan pomak sa tim 6-10. 16-24 ned dobro koncepiranih vidljive promene. Mada peptidi ne spadaju u doping a mogu celu godinu

--- Kraj citata ---
pa evo vidi
ti si u ovom sprotu par godina
ja sam dugo
sta ti mislis npr kako su se nama zasnivale kure 2000-2001 itd itd?
a mislim da ne treba da ti naglasim da nismo znali ni za inuslin,GH a kamoli peptide..
hmmmmmmm
something wrong here a?

BUKAS:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jun 14, 2013, 06:47:44 posle podne ---
--- Citat: bole gym  Jun 14, 2013, 12:15:08 posle podne ---Ako cemo iskreno ne znam nikog ko je napravio neki znacajan pomak sa tim 6-10. 16-24 ned dobro koncepiranih vidljive promene. Mada peptidi ne spadaju u doping a mogu celu godinu

--- Kraj citata ---
pa evo vidi
ti si u ovom sprotu par godina
ja sam dugo
sta ti mislis npr kako su se nama zasnivale kure 2000-2001 itd itd?
a mislim da ne treba da ti naglasim da nismo znali ni za inuslin,GH a kamoli peptide..
hmmmmmmm
something wrong here a?

--- Kraj citata ---

Danas je ocigledno jako puno falsa na trzistu i tu nema price. Mozda su ono bila malo "srecnija" vremena sto se robe tice.

Gledam momke koji uzimaju proizvode od labova koji se ovde prodaju, znam da rade sve kako treba, dosta vremena su u ovome, i nema takvih, ali ni priblizno takvih rezultata. Takmicari nasi, ako su doze, za koje sam cuo da uzimaju, stvarne, onda stvarno nesto ne valja ovde.

Ljudi ni ne znaju sta da ocekuju od odredjenog aas. Decko uzme "tren" i dobije za 10 ned 6-7 kg, zavodeni se, izgubi vaskularnost itd. I njemu je to ekstra, tren radiiii, jer tren je 5x jaci od testa.... Ovaj drugi uzme deku, vozi je 14 ned, nista zivo se na njemu ne promeni, al ne on ima deka dick. Sutradan popricas snjim, prekosutra libido ekstra. Svi jedu poprilicno lepo. Upadne par dzank obroka 1-2 ned, ostalo se ispostuje maksimalno. E sad ko je tu lud....

bole gym:
Pa to. Deka i nerobol devedesetih ljudi pucali. Ni meni nije jasno. Kad pogledam slike Novice Paulicica i kad cujem da je bio samo na dbolu nesto ne stima ocigledno

breshahils:
Ima tu i onaj momenat da danas velika većina ako ne i 99,9% se oslanja na AAS i misli kako će sve biti odrađeno pomoću nje a da se pritom ne pridaje baš toliko važnosti ishrani, jednom rečju nema onog HARDCORE koje podrazumeva otkidanje svojih muda pravilnom i spartanskom ishranom.

Ovo je sport gde je što bi BG sindikat rekao..."formula je volja" ;)

Pedja_Petrovic:
bukas and bolence i nije bas da hemija danas nista ne radi.mislim bukas u pravu si i to je neminovnost..ali nije bas da ne radi nista
pa evo..bebs je sve rekao
ja ponavljam i millon puta cu da kazem
moja prva hemija je bila 1999 god : 2 galenike,1 deca i 5 tbl binabaola..MASA 6 ned
OVA FORMA NA SLIKI ISPOD odmah psom 6 ned def..svaki drugi dan testovis,svaki drugi dan spanski wins (sada sam i zaboravio kako se zove,a nije desma  ;D) i 2 tbl clenbuterola..zadnjih 2 ned svaki dan po 1 boldenon (secam se ko danas,krava na nejmu bila bre nacrtana ;D) verovatno ti nista nije ni radilo ali ajd..
a s ozbirom da znam verujte mi sta su tada moji drugari koristli jer smo mi bilidrugari i medju nama nije vodio radi kao medju starijim genericjima...nema tu sta da se mnogo doda onda na beb

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju