General Bodybuilding Discussion > Članci
CIKLUSI SA AAS!!
BUKAS:
Nisi me rezumeo. Radi... al sta radi. Tren od odredjenih labova navuce ljudima vode, deka niiiista, bold kao da sipaju zejtin u sebe, bukvalno. Na trzistima tren taman kao zemlja itd itd.
@bebac ne pricam o ljiudima koje vidim jednom nedeljno, nego barem 5x ned i sa kojima pricam o tome. Ne moze me niko praviti ludim, jer znam sta momci rade. Ima tu nekih pomaka, ali mizerno mnogo. Podoziranih lekova je brdo, hteo priznati ili ne.
Moze neko da brani odredjeni lab, jer verovatno zivi od njega, al jbg...kad je nesto ocigledno onda je ocigledno. Nije upuceno tebi bebac da ne bi odmah doslo do napadanje i slicnih gluposti.
bole gym:
Ima tu i jos jedan bitan cinioc a to je da nekom jednostavno ne ide. Mozda bi bio dobar hokejas ili plivac ali tegovi ne idu. Evo ja sam ubedjen da neko radi ovo sta ja radim odavno bi bio na bini. Ne mislim na grame i grame ( to me ne zanima) nego na sinergiju svega
BUKAS:
Jednom da, ali da ne ide od 5 ljudi ni jednom... ne bih rekao.
Ne bih da se pravim pametan, ali od lekova znam sta da ocekujem. Podrazumeva se da ostale stvari budu ispostovane 100 posto.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: BUKAS Jun 15, 2013, 09:34:30 pre podne ---Nisi me rezumeo. Radi... al sta radi. Tren od odredjenih labova navuce ljudima vode, deka niiiista, bold kao da sipaju zejtin u sebe, bukvalno. Na trzistima tren taman kao zemlja itd itd.
@bebac ne pricam o ljiudima koje vidim jednom nedeljno, nego barem 5x ned i sa kojima pricam o tome. Ne moze me niko praviti ludim, jer znam sta momci rade. Ima tu nekih pomaka, ali mizerno mnogo. Podoziranih lekova je brdo, hteo priznati ili ne.
Moze neko da brani odredjeni lab, jer verovatno zivi od njega, al jbg...kad je nesto ocigledno onda je ocigledno. Nije upuceno tebi bebac da ne bi odmah doslo do napadanje i slicnih gluposti.
--- Kraj citata ---
ja ne branim ni jedan brend jer me to ne intersuje
ali opet sam i prosle godine sredio slikanje i pretprosle itd..
a ne uzimam ja neznam gde hemiju...srbija je veliko selo u kojem se se vise manje,vrti u krug.il je pera ili mika ili zika,ali sva tri imaju isto..
e sad..
brankovich:
--- Citat ---Tokom ,,off,, perioda upotrebu anabolika ograničite na oralnu i tokom jutra (ukoliko biste ih koristili u večernjem periodu to se negativno može odraziti na sintezu LH). Ova praksa tokom off perioda vam pomaže da umanjite gubitak forme, ali se može odraziti na produkciju prirodnog testosterona.
--- Kraj citata ---
Jel ovo znaci da si tokom cele godine na kuri, 2 nedelje brzi esteri, 4 nedelje orali :-\
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju