General Bodybuilding Discussion > Članci
CIKLUSI SA AAS!!
Becks:
--- Citat: Pedja_Petrovic Jun 16, 2013, 07:20:56 pre podne ---pa jucer si usao u teretanu a vec rpicas io bridginu iz 70 ccccc
--- Kraj citata ---
Kako me Pedja nasmeje ujutru dok pijem kafu, kralj :D
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Becks Jun 16, 2013, 10:45:31 pre podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Jun 16, 2013, 07:20:56 pre podne ---pa jucer si usao u teretanu a vec rpicas io bridginu iz 70 ccccc
--- Kraj citata ---
Kako me Pedja nasmeje ujutru dok pijem kafu, kralj :D
--- Kraj citata ---
pa cek...zar nije?
mislim jebem mu misa..
prcitas dva clnaka sa T nationa i to za ona koja ti smatras da su dobra (ne ti naravno,pricam uopsteno),stavis vatar nekog lika sa trbunjsacima,zamislis kao homer simpson ispred ogledala da i ti tako izlgedas,i krenes da diskustujes po forumima o stvarima koje su toliko daleko da je to strasno...
mislim jebem mu mater vise i nixi i svim tim poremecenim likovima koji su oivo uradili i koji nam od dece prave debile u pm...
i sto je najgore
ja ovo gledam vec jako dugo vremena
pre npr 5 godina (brankovich je tada verovatni imao izmedju 10-16 god) su se isto pojavljvivali internet ratnici ,ali ih je bilo manje.
sada..pa jbt...svako sebi da je za pravo cim stavi neki strasan avatar da zna znanje...
icko:
A najjaci je bio onaj Lav sto je prepisivao lekove i kure sa laznjak avatarom i slikama also :)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: icko Jun 16, 2013, 02:11:18 posle podne ---A najjaci je bio onaj Lav sto je prepisivao lekove i kure sa laznjak avatarom i slikama also :)
--- Kraj citata ---
e da...
na njega sam vec zaboravio
milan0507:
Malo je nezgodno preko interneta, moze svako da bude iza naloga i da pise da uzima ogromne doze,a ne mora da znaci ni da vezba.To o fals i poddoziranoj robi mi deluje vise kao opravdanje teskih korisnika ciji rez i ne opravdavaju doze. Kad se setim preporuke jednog naseg strucnjaka na tu temu za ciklus za liftere..2.5-3gr testa,1.5gr tren E i 60mg halotestina..Kapiram i da ima i takvih koji to stvarno rade.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju