General Bodybuilding Discussion > Članci
Peptidi, za MASU
dr Sasa:
--- Citat: Pedja_Petrovic April 16, 2014, 09:45:36 pre podne ---
--- Citat: dr Sasa April 15, 2014, 09:19:05 posle podne ---Ja bih povecao i magnezijum, ali i vitamin C na barem 1000mg
--- Kraj citata ---
zbog navale kortizila,usled upotrebe pepsi kole,trena unositi i do 3 gr C vitamina
1000 mg ili 1 gr trena da unose ljudi koji se i NE BAVE sa sportom a evenutalno su pusaci npr.
tako da....
--- Kraj citata ---
Ma slazem se generale, ali za igranje sa pepsima treba imati malo vise znanja i o hrani i supsima ;D
ps. ovo naravno vazi za Igora
dr Sasa:
--- Citat: igor-bg April 15, 2014, 10:46:59 posle podne ---Hvala Dr. Sasa tako cu i uraditi.. Ali..
Unosim od natrola miltivitamine u toku rucka, oni imaju 150 mg vit c. Da li i dalje mislite da trebam povecati na 1000 mg ?
I da li da 300 mag i 1000 vit C uzmem pred spavanje kako sam dosad ili da podelim na 2 x dnevno
--- Kraj citata ---
Igore uzimas peptide, a "bojis" vitamina i minerala,
tako da opusteno sa vitaminom C i magnezijumom, uzimaj ih kao i dosad uvece, a mozes i posle treninga ili ujutro, nebitno...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: dr Sasa April 16, 2014, 11:24:47 pre podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic April 16, 2014, 09:45:36 pre podne ---
--- Citat: dr Sasa April 15, 2014, 09:19:05 posle podne ---Ja bih povecao i magnezijum, ali i vitamin C na barem 1000mg
--- Kraj citata ---
zbog navale kortizila,usled upotrebe pepsi kole,trena unositi i do 3 gr C vitamina
1000 mg ili 1 gr trena da unose ljudi koji se i NE BAVE sa sportom a evenutalno su pusaci npr.
tako da....
--- Kraj citata ---
Ma slazem se generale, ali za igranje sa pepsima treba imati malo vise znanja i o hrani i supsima ;D
ps. ovo naravno vazi za Igora
--- Kraj citata ---
ouuuu yess
igor-bg:
Narode ne znam sta da radim. Na pola sam " ciklusa" peptida. Spazam u ledjima -vrat mi ne prolazi ima skoro mesec dana. Dzaba istezanje, dzaba magnezijum itd . Evo nema sanse da zaspem, da popizdis.
Da li je ikako moguce da mi ne prolazi od peptida? Da smanjim doze koji dan ili pauziram dok ne prodje nemam ise ideja
Pedja_Petrovic:
--- Citat: igor-bg Maj 01, 2014, 03:33:57 pre podne ---Narode ne znam sta da radim. Na pola sam " ciklusa" peptida. Spazam u ledjima -vrat mi ne prolazi ima skoro mesec dana. Dzaba istezanje, dzaba magnezijum itd . Evo nema sanse da zaspem, da popizdis.
Da li je ikako moguce da mi ne prolazi od peptida? Da smanjim doze koji dan ili pauziram dok ne prodje nemam ise ideja
--- Kraj citata ---
vrlo moguce
cak bih rekao i garnatovano
pricam iz emprije a kada su kolena i laktovi u pitanju:D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju