Ostalo > Offtopic
Jaja, vladimir faca, ljuske, biljni proteini, fakultet, napusavanja, suocavanja.
icko:
--- Citat: Vladimir face April 13, 2014, 12:56:21 posle podne ---E icko ne kenjaj vise majke ti i odjebi iz mijih komentara opako mo se penjes po zivcima , suzdrzavam se da ne budem nekulturan ali ne vredi , ti si klasicni provokator i seta sto smo na razlicitim mestima pa ne mozemo da se sretnemo oci u oci i objasnimo se pun mi je kurav rakvih provokatora poput tebe. Jebe ti se bre da li ja znam ili nemam pojma i ko si ti bre uopste da ja tebe kako to kazes ubedjujem u nesto...nemas nista pameTno poput ovog momka gore da mi kazes posavetujes ispravis ok. Postujem ali da me ovde vredjas ma pusi mi ga bre pedercino jel ti jasno...
--- Kraj citata ---
Akdemski gradjanin nema sta, zavrsio FON.
Vladimir 80:
Sada cu ja samo za tebe da slikam i da postavim dokaz sta sam zavrsio , ahahaaa....to ne znaci da sam ja neka pickica po kojo ce kako se kome digne svrsavati svako....tudje ne diram kao u svetinju ali kada me neko jebe e onda svoje branim i po cenu zivota ako treba , ja 5 godina radim sa nocnim klubom svakakvi budala dolazi of fenseraja do pijani i nabedjeni majmuna, da sam pica ne bi me bilo nigde . Ja zatrazim savet ti mi uskaces ovde sa cimanjem i prozivkama , jbt. U kojo sam ja to temi napisao da sam najpametniji i da znam sve...da je tako ne bih postavljao pitanja...bole me bre sta ti pricas. Ovim ok ljudima sto se trude da pomognu HVALAAAAA.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju