Ostalo > Offtopic
Jaja, vladimir faca, ljuske, biljni proteini, fakultet, napusavanja, suocavanja.
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: sky April 13, 2014, 11:54:46 pre podne ---
--- Citat: S T E F A N April 13, 2014, 11:46:08 pre podne ---
--- Citat: sky April 13, 2014, 11:31:24 pre podne ---Dobro profesore. Kako vi kazete.
--- Kraj citata ---
Nebitno je u celoj prici ta razlika od 1-2 gr proteina, svejedno i da postoji razlika ti ces te proteine uneti u sebi, nece ispariti..
Lepo racunaj da celo jaje ima recimo 7 gr proteina i toga se drzi i uzivaj...
--- Kraj citata ---
Naravno da je nebitno nego neko ume da se uvati oko te nebitne stvari ko pijan plota. Ja sam rekao podatak iz neke tamo tabele, i eto dok svaki dan spremam jaja za dorucak, desilo mi se da izmerim jebenu ljusku - digitalna vaga. Boze sacuvaj.
--- Kraj citata ---
Niko nije rekao Sky, ti si to i to, ti to radis pogresno. Nego, napisao si tako nesto, i sad ok ti to ne radis, ali neko ko je neupucen ce da procita taj tvoj post i da kaze aha ok, tako treba tako cu ja. A to je em gubitak vremena, em velik mentalni stres. Nadam se da me razumes.
Vladimir 80:
Pa da , slazem .Ok. Moram onda samo zanemariti te proteine biljnog porekla. Jos piletine ili jaja...gledacu da unesem 3 gr.prot.po kg.telene tezine. Msm. Da je to ok. Ja racunam da na 100 gr. Belog mesa imam 21 gram.prot. naam se da nisam omanuo i u tom segmentu ? Tako isto i za teletinu. Sto se uh. Tice vodim se time da 100 gr. Belog pirinca ima 79 uh. ?
Stevan Čerubdžić:
Pa to je to, belo ima 20-23g ali vecina ga racuna kao 20, lakse racunati. Pirinac zaokruzi na 80.
icko:
Ma sta si se uvatio za jaja, problem je u necem drugom, a to je sto ti za "20 godina" bavljena sportom nemas pojma ni sa ishranom ni sa bb a nas pokusavas da uveris obrnuto. Pa dopbro brate ubedio si nas, samo cepaj hemiju napred pun gas izvini na nasim opakim savetima.
Vladimir 80:
Pravi saveti i ispravke kada gresim su dobrp dosle ali da mi neko pametuje da sam ja glup itd. Ma to na sanse jos i da me vredja e pa nece da moze kod mene.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju