Ostalo > Offtopic
Jaja, vladimir faca, ljuske, biljni proteini, fakultet, napusavanja, suocavanja.
sky:
Dobro profesore. Kako vi kazete.
Vladimir 80:
E ako nije prozivka onda ok... Pa ok. Jel moze objasnjenje zasto ne bih racunao ovaj procenat prot. Iz ovasa, kontam da je izvor proteina drugaciji nego recimo iz jajeta ali opet...u principu ja cu lako nadoknaditi taj deo proteina za koji sam se zajebao u racunu., znaci druze od sada da proteine racunam samo iz jajeta , belog mesa, teletine i wey ? A ovaj komentar o merenju jaja...msm...to mi je bas preterivanje , nema smisla toliko opteretiti nervni sistem i komplikovati stvari. Majku mu iskreno puni me bre ovo vrhunski , jebe me malo oko kluba Sreda , Petak, Subota, Nedelja, nespavanje , lezem tek oko 4h ujutru. Remeti mi koncepciju nespavanje ovo , nervoza zamenis dan za noc.
S T E F A N:
--- Citat: sky April 13, 2014, 11:31:24 pre podne ---Dobro profesore. Kako vi kazete.
--- Kraj citata ---
Nebitno je u celoj prici ta razlika od 1-2 gr proteina, svejedno i da postoji razlika ti ces te proteine uneti u sebi, nece ispariti..
Lepo racunaj da celo jaje ima recimo 7 gr proteina i toga se drzi i uzivaj...
sky:
--- Citat: S T E F A N April 13, 2014, 11:46:08 pre podne ---
--- Citat: sky April 13, 2014, 11:31:24 pre podne ---Dobro profesore. Kako vi kazete.
--- Kraj citata ---
Nebitno je u celoj prici ta razlika od 1-2 gr proteina, svejedno i da postoji razlika ti ces te proteine uneti u sebi, nece ispariti..
Lepo racunaj da celo jaje ima recimo 7 gr proteina i toga se drzi i uzivaj...
--- Kraj citata ---
Naravno da je nebitno nego neko ume da se uvati oko te nebitne stvari ko pijan plota. Ja sam rekao podatak iz neke tamo tabele, i eto dok svaki dan spremam jaja za dorucak, desilo mi se da izmerim jebenu ljusku - digitalna vaga. Boze sacuvaj.
Stevan Čerubdžić:
Pa naravno da nije prozivka, nikog nikad na forumu nisam prozivao niti cu.
Ne mozes porediti zivotinjski protein sa biljnim. Nema biljni potpun ak sastav, sto znaci da ne potpomaze mnogo izgradnju misica, a to nam je cilj, je l‘ tako?
Znaci to sto si nabrojao, iz toga racunaj.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju