Ostalo > Offtopic
Jaja, vladimir faca, ljuske, biljni proteini, fakultet, napusavanja, suocavanja.
Vladimir 80:
Predlog za ove "opake" tipove sto svemu nadju manu: Slike momci postavite , ja sam ih vec postavio , i sada nakon 7 Nedelja ovog programa koji nista GENERALNO ne valja postavicu ih opet.Pa cemo po slikama zakljuciti sve , jer slike govore vise od reci , i onda lepo sacekamo da ja odradim sve kako sam zamislio pa opet fotke.
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: Pedja_Petrovic April 13, 2014, 08:53:36 pre podne ---
--- Citat: Стеван_Ч April 12, 2014, 10:46:43 pre podne ---Ma generalno je lose sve do zla Boga, ali ljudi ne znaju da prihvataju kritiku i histerisu odmah pa cutim. Momak kaze da trenira dve decenije a ne zna osnove ishrane i treninga i sad ce to magicno ulje koje se puni u zgradi Galenike da to sve popravi, aj videcemo rezultate.
Jaje od 60gr celo, 6.5gr p, 5gr m.
Belance tog jajeta 3.5gr p.
--- Kraj citata ---
pa ne
ja ne kapiram
neko ko jede 5-7 ili najvise 10 jaja dnevno sstvara sebi komolikaciju sa forama tipa 100gr jaja...cega 100 gr?
ne rauzmem u cmeu je problem
jedem 7 jaja x 6.5 gr B = xxx i ZDRAV
ako ima viska-nema MNOGO kao i ako ima manjka-NEMA MNOGO
mislim
ja jedem po 20 -22 a nekada sam jeo i 30 dnenvno
i nikada nisam se vodio tome..100 gr jajeta..mislim..jbg..
komplikacija ali apsolutno ni za sta
--- Kraj citata ---
Iskreno se nadam da niko ne odmerava 100grama jajeta i onda meri i oduzima gr ljuske, haha. I posle kazu bodibild komplikovan. Komplikovani su ljudi, prave problem gde ga nema.
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: Vladimir face April 13, 2014, 10:15:22 pre podne ---Predlog za ove "opake" tipove sto svemu nadju manu: Slike momci postavite , ja sam ih vec postavio , i sada nakon 7 Nedelja ovog programa koji nista GENERALNO ne valja postavicu ih opet.Pa cemo po slikama zakljuciti sve , jer slike govore vise od reci , i onda lepo sacekamo da ja odradim sve kako sam zamislio pa opet fotke.
--- Kraj citata ---
Druze, bez uvrede, svaki savet koji si dobio je bio smer ka pravom putu a ne neka prozivka ili ne znam ni ja sta.
Pa ti u dnevni unos p, racunas ovas, ej. Pa te stvari se uci pre prvog odlaska u teretanu.
sky:
Pa sta? Sigurno jaje od 80 grama i 50 grama nisu ista? Nerazumem.
Stevan Čerubdžić:
Sta ne razumes? Ako jaje od 60gr ima 6.5gr p, jaje od 80 grama ima oko 88gr p, manje-vise. Sta tu ima da se ne razume?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju