Ostalo > Offtopic

Jaja, vladimir faca, ljuske, biljni proteini, fakultet, napusavanja, suocavanja.

<< < (5/9) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: sky  April 12, 2014, 08:56:53 pre podne ---To je iz neke tabele podatak. A moze da se izmeri, prvo celo sa ljuskom, posle samo ljusku i oduzmes.

--- Kraj citata ---

..zanimljivo...
komplikacija do minus beskonacno je uvek dobro dosla

icko:
Tebi je trening bezveze totalno, niko to da ti kaze jer nece ljudi da citaju da ima kad ima puno.

Stevan Čerubdžić:
Ma generalno je lose sve do zla Boga, ali ljudi ne znaju da prihvataju kritiku i histerisu odmah pa cutim. Momak kaze da trenira dve decenije a ne zna osnove ishrane i treninga i sad ce to magicno ulje koje se puni u zgradi Galenike da to sve popravi, aj videcemo rezultate.
Jaje od 60gr celo, 6.5gr p, 5gr m.
Belance tog jajeta 3.5gr p.

icko:
A sto je najgore hoce podize telesnu tezinu a ima je problema sa kardio vaskularnim sistemom.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Стеван_Ч  April 12, 2014, 10:46:43 pre podne ---Ma generalno je lose sve do zla Boga, ali ljudi ne znaju da prihvataju kritiku i histerisu odmah pa cutim. Momak kaze da trenira dve decenije a ne zna osnove ishrane i treninga i sad ce to magicno ulje koje se puni u zgradi Galenike da to sve popravi, aj videcemo rezultate.
Jaje od 60gr celo, 6.5gr p, 5gr m.
Belance tog jajeta 3.5gr p.

--- Kraj citata ---

pa ne
ja ne kapiram
neko ko jede 5-7 ili najvise 10 jaja dnevno sstvara sebi komolikaciju sa forama tipa 100gr jaja...cega 100 gr?
ne rauzmem u cmeu je problem
jedem 7 jaja x 6.5 gr B =  xxx i ZDRAV
ako ima viska-nema MNOGO kao i ako ima manjka-NEMA MNOGO
mislim
ja jedem po 20 -22 a nekada sam jeo i 30 dnenvno
i nikada nisam se vodio tome..100 gr jajeta..mislim..jbg..
komplikacija ali apsolutno ni za sta

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju