Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Negativna,forsirana ponavljanja
Bsbejs5:
I jos bih dodao,dobro bi bilo kad bi se javio neko sto je imao pozitivna iskustva s ovim pristupom.Jer ja mislim da ovaj metod nije los,ukoliko bi covjek umio da ga pravilno dozira.
milan0507:
Hvala na lepim recima :) Benc trpi obim, sto ja pre nikako nisam radio, jer sam mislio da cu uci u famoznu pretreniranost, ako budem radio benc 2x nedeljno. Sad ga radim tako i imamza cilj da ubacim i neki od potisaka za ramena u trecem treningu u toku nedelje. Zasto ima dosta bildera sa solidno jakim bencom? Jer imaju veliki obim i ne mrzi ih da rade bezbroj svakakvih potisaka sto sipkom sto bucicama. Probaj sa negativnim ponavljanjima pa nam javi kako ide. Trudim se da probam sve ne bih li prebacio vise tih 200kg.
Ps Ovaj vikend je bas bilo prvo takmicenje u novom cg savezu.
Bsbejs5:
Slazem se Milane,da benc tri obim.A po mom misljenju ta prica oko pretreniranosti je prenaglasena.Iskreno nek mi ne zamjere ovi iz industrije suplemenata ali mislim da to ide iz njihove kuhinje.Takozvani bilderi i powrlifteri stare skole su nenormalno trenirali i izgledali odlicno.Jedan Serz Nubert je trenirao i po osam sati dnevno pa je nesumnjivo ostao zapamcen kao jedan od najbolje gradjenih ljudi svih vremena.Takodje Marvin Eder koga smo pominjali u prici o propadanjima ako se sjecas je imao svakodnevne treninge od po 3,4 sata,a bencovao je oko 250.Nazalost trenutno nemam takmicarsku formu,jer sam od skoro ponovo vratio Pl trening,a i zbog privatnih obaveza sam pauzirao par zadnjih mjeseci 2013-te,ali mislim da ce to uskoro biti dobro.:)
BUKAS:
Moras da probas. Nekome se to odlicno prenosi na snagu. Licno nikad nisam radio, niti vidim neku potrebu kod nas.
Bsbejs5:
u pravu si,najbolje je probati pa vidjeti kako funkcionise.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju