Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Negativna,forsirana ponavljanja
Bsbejs5:
I jos bih nesto naveo,nevezano za ovu temu.Posto vidim da na forumu ima dosta ljudi koji vole powerlifting i sportove snage.Apelovao bi na njih da se malo aktivnije ukljuce u smislu pokretanja novih tema i razmjene misljenja,pa da malo ozivimo ovaj dio foruma.
milan0507:
Tesko, ne pisem vise da bi drugi zaradjivali :)
Bsbejs5:
Hahaha,a mozemo razmjenjivat misljenja,ako ne sta drugo.;)
Serbian Beast:
Sa vremena na vreme radim forsirana za bench , negativna jedino da osetim tezinu na rukama i skoncentrisem pri spustanju tega ali najvise mi znace board press i zakljucavanja sa vecim tezinama , tako i navikavam cns na tezine i korektno mi ide za sada . Moras da probas sta tebi odgovara , a sta ne . ;)
BUKAS:
Ja sam odustao od tog pisanja, jer posle par godina pisanja, nisam video vise svrhu. Prosle godine kad sam se i povredio, nisam imao sta da pisem i evo to traje i danas. Doduse lagano se vracam, al daleko je to od nekadasnje forme. Iskreno, ne vidim poentu pisanja, jos pogotovo na ovom forumu, koji je prvenstveno bilderski i nisam nasao vise od pet ljudi koji bi nesto pisali. Tako da, mozemo deliti iskustva al vise od toga, bar sa moje strane, nop.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju