General Bodybuilding Discussion > Članci
SNAGOM VOLJE DO USPEHA!
Black&Decker:
pozitivne misli :)
ima neki klip ruski za vodu,ista stvar ...mislim da sam ga i na forumu gledao...menjanje kristalne strukture pod mikroskopom ili sta vec pustanjem razlicitih glasova ili muzike...e sada da li tako reaguje samo voda (a skoro sve u sebi sadrzi vodu)...
kao i svecenje vodice molitvom...to imamo i mi i muslimani,a i jedna i druga je sveta vodica
mene vise zanima kako covek reaguje na to,odnosno ja...hocu da se testiram ali nikako da probam... :P
ako enko ima iskustva nek prenese...ali sigurno da su pozitivne misli pozitivna stvar...
PetarS04:
Mislio sam na integralne testenine. Ove sto sam nasao su sa dosta nizim vrednostima od ostalih, zato ih i jedem, ali me ne pitaj koliko cega jer se ne secam. Do duse testenine jedem jednom u dve nedelje. A sto se tice pasulja mislio sam na onaj sto se stavlja u salate, obozavam ga, ali ne pamtim kad sam zadnji put jeo. Sve sto sam pomenuo (pasulj,mleko,testenine), zeleo sam samo da kazem da je to malte ne bilo na psihickoj bazi, i zeleo sam da to bude neki primer iz licnog iskustva na osnovu teksta. Znam da nije dobro da se te namirnice koriste u sklopu ishrane, ali opet, ne zelim da budem profesionalac, moram nekad i to da pojedem :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju