ali zasto stagniras generalno zahteva malo vecu analizu i vise informacija od tebe.
Ovako,ujutru doručak preskačem jer ne mogu rano da jedem (nikad nisam ni mogao) al svakako ujutru popijem protein samo.Jedem u 12 prvi put i to je obično neki manji obrok,trening mi u 15h pa posle treninga opet doza proteina i obavezno jedem integralni pirinac,tunjevina,belo meso,crveno meso u zavisnosti od dana...
Jedem posle opet manji obrok oko 19 i 30 i to je to,taj obrok je opet fora tunjevina,belo meso,crveno meso il kobasice,slanina...Uglavno izbegavam da jedem obilno jer dobijam lako kile bez obzira sto treniram,i da pazim sta jedem ko sto sam radio i merio porcije opet sam dobijao kile,a moj cilj nije bio da dobijam kile vec da budem na istom 95 kila,eto sad imam 100 a bukvalno se ne hranim nesto obilno,mada zeznuli me novogodisnji praznici iskreno da budemo.U drugim vezbama ja problema nemam,napredujem u ledjima,ramenima,rukama...Tu ja napredujem,evo 4 meseca teretane ja potisak ispred glave radim sa 70 kila seriju od 10 ponavljanja,zgibove sa 100 kila radim 5x da neko ce reci malo al drugari ja imam bas krupne noge,stomak i treba to dici gore jer meni su dole masne naslage bas natalozene a genetski sam gore jak u ramenima i ledjima.
Opet vracam se na hranu pazim da ne jedem bas masnu hranu i tu nema price,pio sam Tribulas al nisam nesto video vajde od njega,pio sam ga u kombinaciji sa proteinom koj pijem od prvog dana 2 puta dnevno,isolat ja pijem.Uzimo sam neko vreme i kreatin nekih 15 dana od prilike pa sam ga batalio stoji mi evo u sobi.Batalio sam ga jer mi nije potreban iskreno rečeno a i to rastapanje u mlakoj vodi,cimanje sa njim....
Sad pijem samo Protein,multivitamine sa mineralima kompleks i magnezijum uzimam...