General Bodybuilding Discussion > Članci

DA LI KROSFIT NOSI VEĆI RIZIK OD POVREDA U POREĐENJU SA DRUGIM TRENAŽNIM METODAM

<< < (3/3)

Milenadiao:

--- Citat: nidzac  Novembar 12, 2014, 03:09:49 pre podne ---
--- Citat: BUKAS  Novembar 12, 2014, 12:21:37 pre podne ---Nikako za pocetnike. Mislim, mozes da odes da ti prvo pokaze tehniku izvodjenja, ali onda mnogo rada na tome, pa plus kondicija. Bas sam bio kod Poceka, nema teorije da bih to radio tek tako. Mnogo tu ima stvari koje se trebaju savladati.

--- Kraj citata ---

U pravu si ukapirao sam i sam zato sam i hteo da pitam.
Sta je razlog sto zene masovno idu na krosfit???

--- Kraj citata ---

Ja baš ne znam samo za žene, mahom krosfiterke ne izgledaju tako dobro (čitaj: široj populaciji neatraktivno) od krosfita. To su ramenčuge i noge, tako da piši propalo ako neki klub ima crossfit i samo žene idu. U Srbiji u velikom broju slučajeva piši propalo.

To je jako intenzivno i psihički i fizički iznurujuće, tako da ima žena koje idu, moja sestra ide, ali to su mahom cure koje dolaze iz drugih sportova, ili su već fizički spremna pa se reše na taj dalji korak da testiraju sebe. I pod ovime mislim na cure koje sam upoznala u inostranstvu da se time bave.

Bsbejs5:
Pedja je u pravu,treba da odredis svoj cilj prvo.Krosfit je itekako muski trening i trening za veliki respect.Ali krosfit je mnogo specifican.On je trening putem koga mozes razviti ultimativnu kondiciju i mozes biti solidan u svakoj discplini.On je teznja ka univerzalnoj spremnosti,znaci u svakom elemntu dobar,a ni u jednom najbolji.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Bsbejs5  Novembar 12, 2014, 03:01:34 posle podne ---Pedja je u pravu,treba da odredis svoj cilj prvo.Krosfit je itekako muski trening i trening za veliki respect.Ali krosfit je mnogo specifican.On je trening putem koga mozes razviti ultimativnu kondiciju i mozes biti solidan u svakoj discplini.On je teznja ka univerzalnoj spremnosti,znaci u svakom elemntu dobar,a ni u jednom najbolji.

--- Kraj citata ---

tacno
ali rec SPREMAN nema veze sa reci Body Building sa kojom mnogi povezuju KF

Bsbejs5:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Novembar 12, 2014, 03:08:59 posle podne ---
--- Citat: Bsbejs5  Novembar 12, 2014, 03:01:34 posle podne ---Pedja je u pravu,treba da odredis svoj cilj prvo.Krosfit je itekako muski trening i trening za veliki respect.Ali krosfit je mnogo specifican.On je trening putem koga mozes razviti ultimativnu kondiciju i mozes biti solidan u svakoj discplini.On je teznja ka univerzalnoj spremnosti,znaci u svakom elemntu dobar,a ni u jednom najbolji.

--- Kraj citata ---

tacno
ali rec SPREMAN nema veze sa reci Body Building sa kojom mnogi povezuju KF

--- Kraj citata ---
Upravo tako,to su dva suprotna pojma,da ne kazem dva razlicita svijeta.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju