General Bodybuilding Discussion > Članci
DA LI KROSFIT NOSI VEĆI RIZIK OD POVREDA U POREĐENJU SA DRUGIM TRENAŽNIM METODAM
kaljestro:
Кад помену Почека, виђех на неки клип, чини ми се везано за Јагодину и како причају да момак нема класичне бб тренинге бла бла и онај, како се зове КЛИН ЕНД ЏРК је ли, али последњи дио? Држи тег изнад главе избачен и пичи у искорак....
Гледам га и само замишљам себе како покушавам то да урадим, мислим да би ми покида' рамена први пут кад бих то покуша'...
nidzac:
--- Citat: BUKAS Novembar 12, 2014, 12:21:37 pre podne ---Nikako za pocetnike. Mislim, mozes da odes da ti prvo pokaze tehniku izvodjenja, ali onda mnogo rada na tome, pa plus kondicija. Bas sam bio kod Poceka, nema teorije da bih to radio tek tako. Mnogo tu ima stvari koje se trebaju savladati.
--- Kraj citata ---
U pravu si ukapirao sam i sam zato sam i hteo da pitam.
Sta je razlog sto zene masovno idu na krosfit???
Pedja_Petrovic:
--- Citat: nidzac Novembar 12, 2014, 03:09:49 pre podne ---
--- Citat: BUKAS Novembar 12, 2014, 12:21:37 pre podne ---Nikako za pocetnike. Mislim, mozes da odes da ti prvo pokaze tehniku izvodjenja, ali onda mnogo rada na tome, pa plus kondicija. Bas sam bio kod Poceka, nema teorije da bih to radio tek tako. Mnogo tu ima stvari koje se trebaju savladati.
--- Kraj citata ---
U pravu si ukapirao sam i sam zato sam i hteo da pitam.
Sta je razlog sto zene masovno idu na krosfit???
--- Kraj citata ---
pomodarstvo i edukacija
tenssa:
Isto kao i aerobik...
BUKAS:
Pa dobro aerobik postoji vec 100 godina. Nije to bas isto. Mi smo za aerobik culi pre 15, al to u svetu psotoji od 1920.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju