Ostalo > Offtopic
Biceps
oldschool:
--- Citat: Pedja_Petrovic Januar 29, 2015, 12:21:59 posle podne ---
--- Citat ---Druže kluč dobijanje tog biceps je to što ja radim intenzivno i svaki dan, nekad pravim i 100+ ponavljanja u jednoj seriji, ne možeš ni pretpostaviti koliko sam dobijao upale mišiča, ali pri svakoj narednog upala mišiča osečao sam sve jači i jači.
Dakle što se tiče BICEPS BRACHIALS, mene taj zanima, jer me to i inspiriše. To je onaj mišič između triceps i biceps.
Ishranu sam popravio, ne uzimam nikako te masti, samo proteinska hrana, jeo sam SOJU ceo mesec dana samo nje, i ništa više, čak sam hleb i toliko izostavljao, izbegivao zbog jaglenih hidrata, ili čak sam više koristio onaj CRNI HLEB, taj takođe sadrži proteine. Cilj postizanja tog Bicepsa je to što vežbam svakog dana, bez prestanka i kardio.
Sada čete odmah reci da ne valja, ali baš suprotno. Zašto?
Kada ga što više opterečuješ, imaš veče šanse da dobiješ upalu, ali naravno prvo zagrejanje pa onda, i kad radiš kako treba, nečeš dobiti povredu, samo upalu. Ali ja sam vežbao i kad sam imao upalu mišiča, to je nekad trajalo do 5 dana da me boli mišič, ali kako kažu "Never give up".
Sad mene više zanima Biceps brachials, to kad ga razviješ imačeš tog biceps, čak i bolji. Zato je molim za savet za samo BICEPS BRACHIALS vežbe, ne za neke koje samo ophvata BICEPS, znači biceps brachials.
PS. Što se tiče sklekova, njih obožavam. 150 sklekova u 1 seriji, ujutro oko 5-6.
--- Kraj citata ---
Vauu!!!
Nixa-ti li si? :-X :o :'(
--- Kraj citata ---
Znao sam, znao sam da če ga neko pre ili kasnije umešati tog utripovanog. Ma mani mi ga bre, i njega i njegove priče o proteinima, ništa on i ne zna, i ne želim da se smaram s njime.
Kad se onaj nixa izblamirao oko whey proteina, kaže da je štetan, hahah. Ma štetan je njegov mozak, nek ga izvadi. :D
Kao on mi zna nešto, da nisam sam radio kako sam želeo, da sam slušao onog nixu utripovanog, danas ne bi ni imao ovakav mišič.
Sad forsiram na Biceps Brachials i vežbe za biceps peak, biceps peak mi ide dobro, sad ovaj biceps brachials.
Ako imaš da mi kažeš neku vežbu za biceps brachials, jer trenutno to mi je prioritet pre svega.
PS. Nixa za Pedja Petrovič je čista 0. :D
Millan B:
--- Citat ---Druže kluč dobijanje tog biceps je to što ja radim intenzivno i svaki dan, nekad pravim i 100+ ponavljanja u jednoj seriji, ne možeš ni pretpostaviti koliko sam dobijao upale mišiča, ali pri svakoj narednog upala mišiča osečao sam sve jači i jači.
Dakle što se tiče BICEPS BRACHIALS, mene taj zanima, jer me to i inspiriše. To je onaj mišič između triceps i biceps.
Ishranu sam popravio, ne uzimam nikako te masti, samo proteinska hrana, jeo sam SOJU ceo mesec dana samo nje, i ništa više, čak sam hleb i toliko izostavljao, izbegivao zbog jaglenih hidrata, ili čak sam više koristio onaj CRNI HLEB, taj takođe sadrži proteine. Cilj postizanja tog Bicepsa je to što vežbam svakog dana, bez prestanka i kardio.
Kada ga što više opterečuješ, imaš veče šanse da dobiješ upalu, ali naravno prvo zagrejanje pa onda, i kad radiš kako treba, nečeš dobiti povredu, samo upalu. Ali ja sam vežbao i kad sam imao upalu mišiča, to je nekad trajalo do 5 dana da me boli mišič, ali kako kažu "Never give up".
Sad mene više zanima Biceps brachials, to kad ga razviješ imačeš tog biceps, čak i bolji. Zato je molim za savet za samo BICEPS BRACHIALS vežbe, ne za neke koje samo ophvata BICEPS, znači biceps brachials.
PS. Što se tiče sklekova, njih obožavam. 150 sklekova u 1 seriji, ujutro oko 5-6.
--- Kraj citata ---
Vauu!!!
--- Kraj citata ---
Ovo u kategoriju jutarnje pošalice !!!
oldschool:
--- Citat: Millan B Januar 29, 2015, 01:08:25 posle podne ---
--- Kraj citata ---
Vauu!!!
--- Kraj citata ---
Ovo u kategoriju jutarnje pošalice !!!
--- Kraj citata ---
90% od mojih treninge za biceps radim ujutru. I kardio naravno svaki dan. "Na sve ili ništa idem ja!" :D xD
PS. Više obožavam sklekove sa 1 Ruku, i sklekove sa 3 prstiju, i sklekove sa 2 prstiju :D Omiljene :D
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---"Na sve ili ništa idem ja!"
--- Kraj citata ---
samo bez predaje 8)
oldschool:
--- Citat: Pedja_Petrovic Januar 29, 2015, 01:17:05 posle podne ---
--- Citat ---"Na sve ili ništa idem ja!"
--- Kraj citata ---
samo bez predaje 8)
--- Kraj citata ---
Naravno, pa sad zato i tražim vežbe samo za Biceps Brachials. Kako bi sigurno poboljšao biceps, sa tradicionalnim vežbe za biceps, takođe ču da iskombiniram 2 vežbe koje su za brachials, i videčemo rezultate. Takođe i za forearms, pošto igraju važnu ulogu u razvijanje biceps mišiča. Odkad sam kombinirao tradicionalne vežbe za biceps i forearms, osečam se jači i kao na slici što vidite takav sam i oformio za kratak vremenski period. E sad, kad bih iskombinirao i biceps brachials sa ovim, bio bih još bolji.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju