Ostalo > Offtopic
Biceps
tenssa:
Imam ti ja predloziti da promjenis majicu jucerasnju...
oldschool:
--- Citat: tenssa Januar 29, 2015, 03:26:48 posle podne ---Imam ti ja predloziti da promjenis majicu jucerasnju...
--- Kraj citata ---
Nije jucerasna, samo sam se slikao sad u spalni, jer ima ogledala, nmg sam da se slikam osim ovako.
Inace, dosta oko ovog, nego šta bi za te vežbe?
Millan B:
--- Citat: oldschool Januar 29, 2015, 01:22:10 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Januar 29, 2015, 01:17:05 posle podne ---
--- Citat ---"Na sve ili ništa idem ja!"
--- Kraj citata ---
samo bez predaje 8)
--- Kraj citata ---
Naravno, pa sad zato i tražim vežbe samo za Biceps Brachials. Kako bi sigurno poboljšao biceps, sa tradicionalnim vežbe za biceps, takođe ču da iskombiniram 2 vežbe koje su za brachials, i videčemo rezultate. Takođe i za forearms, pošto igraju važnu ulogu u razvijanje biceps mišiča. Odkad sam kombinirao tradicionalne vežbe za biceps i forearms, osečam se jači i kao na slici što vidite takav sam i oformio za kratak vremenski period. E sad, kad bih iskombinirao i biceps brachials sa ovim, bio bih još bolji.
--- Kraj citata ---
Kad su pitali Arnolda kako je izgradio bidžu njegov odgovor je bio da je to posledica sati i sati vežbanja teškog čučnja..
Tako da je to jedna od vežbi koja ti može pomoći !
oldschool:
--- Citat: Millan B Januar 29, 2015, 03:32:11 posle podne ---
--- Citat: oldschool Januar 29, 2015, 01:22:10 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Januar 29, 2015, 01:17:05 posle podne ---
--- Citat ---"Na sve ili ništa idem ja!"
--- Kraj citata ---
samo bez predaje 8)
--- Kraj citata ---
Naravno, pa sad zato i tražim vežbe samo za Biceps Brachials. Kako bi sigurno poboljšao biceps, sa tradicionalnim vežbe za biceps, takođe ču da iskombiniram 2 vežbe koje su za brachials, i videčemo rezultate. Takođe i za forearms, pošto igraju važnu ulogu u razvijanje biceps mišiča. Odkad sam kombinirao tradicionalne vežbe za biceps i forearms, osečam se jači i kao na slici što vidite takav sam i oformio za kratak vremenski period. E sad, kad bih iskombinirao i biceps brachials sa ovim, bio bih još bolji.
--- Kraj citata ---
Kad su pitali Arnolda kako je izgradio bidžu njegov odgovor je bio da je to posledica sati i sati vežbanja teškog čučnja..
Tako da je to jedna od vežbi koja ti može pomoći !
--- Kraj citata ---
Može, ja i radim čučnjevi, ali interesuje me Biceps Brachials, kako bih unapredio biceps, jer ja kombinirao vežbe pa došao do Biceps Peak. E sad hoču i vežbe za biceps brachials spojim u mom planu pa da vidim napredak.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: oldschool Januar 29, 2015, 03:28:37 posle podne ---
--- Citat: tenssa Januar 29, 2015, 03:26:48 posle podne ---Imam ti ja predloziti da promjenis majicu jucerasnju...
--- Kraj citata ---
Nije jucerasna, samo sam se slikao sad u spalni, jer ima ogledala, nmg sam da se slikam osim ovako.
Inace, dosta oko ovog, nego šta bi za te vežbe?
--- Kraj citata ---
ajde ti onako
zbaci majicu sa sebe
skini pantale (nemoj gace ki Boga te molim :D) neki kupaci ili slicno
pa nam baci celu fotku i onda ti pricamo o biceps bracihalisu i ostalim engleskim terminima koje tako zdusno koristis,a imas tek 17 god...
edit..
opa.
radis CUCANJ..idemoooooo
daj slike
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju