Ostalo > Offtopic

Biceps

<< < (8/13) > >>

Black&Decker:
polu covek- polu biceps...
ne mozes imati veliki biceps sa 60kg...posto slabije kapiraš reči, pogotovo sa Č i Ć,evo ti slike.. hammer i obrnuti hvat...mada imas vecih problema od bicepsa...probaj

oldschool:

--- Citat: Black&Decker  Januar 29, 2015, 03:40:56 posle podne ---polu covek- polu biceps...
ne mozes imati veliki biceps sa 60kg...posto slabije kapiraš reči, pogotovo sa Č i Ć,evo ti slike.. hammer i obrnuti hvat...mada imas vecih problema od bicepsa...probaj

--- Kraj citata ---

Veliki biceps, hm,  odakle znaš da imam 60 kg?

2. Imam 18 godina, 96 sam godište. odavno sam se otarasio škole :D pa sad samo vežbam, i idem na poslu "Teška fizička posla, jer hoču mišiči razviti" :D ali retko kad idem na posao xD privatan sam xDD

3. Bitno je da se pojave te brachials kad radim flexing, zato i hoču vežbati ih. Jel taj hammer curl da radim sa opuštenom šakom, tj da ne stežem šaku?

4. Peđa, nisu mi toliko prioritet noge. Prečije su mi Biceps i brachials, tj ruke, grudi, ramena. Noge ostavljam zadnje na vežbe, ali vežbam ih 1-2 nedeljno sa 100-110 kg.

Inače volim definisanih mišiča na ruki, pa zato više se fokusiram na definiciju. Neču masu :D

Edit: Na planu sam ovaj da uzmem zbog vene na rukama i snagu, http://hardcoreshop.mk/product/aakg-1250-30-mega-caps/
:D

bbc:

2. Imam 18 godina, 96 sam godište. odavno sam se otarasio škole :D pa sad samo vežbam, i idem na poslu "Teška fizička posla, jer hoču mišiči razviti" :D ali retko kad idem na posao xD privatan sam xDD
[/quote]

ma ja,sta ce ti skola kad mozes da radis teska fizicka posla,samo udri brahialis brate!

oldschool:

--- Citat: bbc  Januar 29, 2015, 04:11:07 posle podne ---

--- Kraj citata ---

ma ja,sta ce ti skola kad mozes da radis teska fizicka posla,samo udri brahialis brate!
[/quote]

Ma hoču reči da sam završio školu, a doručak jedem oko 12 nekad i u 3 popodne :D, jer previše čitam po internetima, ono ovo, i kasno uveče vežbam pa se zabravim koliko vežbam, nekad me nađe od 12 ponoč do 4 ujutru da vežbam.

Nekad se budim u snu da stanem ujutro da vežbam oko 5 ili 6, haha. Jbg, to mi je postala navika :D

Cilj mi je, jer sam primetio kad god dobijem upalu mišiča, posle toga osečam se jači, pa sad obrnuo što više da dobijam upala mišiča, ali svaki put radim zagrevanje, tako da neče doči do povreda :D

tenssa:
Dobro... Sto ovaj jos nije banovan?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju