Ostalo > Offtopic
!!!Budite iskreni!!!
Remetik:
Hvala stari!
Corey:
Ne, nisam nikada ni dim povukao u životu.
Obećao sam sebi još kada sam bio mali da neću nikada i držim to obećanje.
Ako nisam u osnovnoj propušio neću nikada.
H2SO4:
ma opushteno, zapali koju nece ti nishta bit. 8)
bez padez:
--- Citat: RemetiK Decembar 12, 2006, 12:35:06 posle podne ---Za sada imamo samo jednog pusaca ovde, ne kazem da nisam ocekivao, ali za svaku pohvalu u svakom slucaju. Thor, mislim da ces prestati kada ti se sloze kockice. Ja sam teski neurotik, ali su mi se jednostavno smucile cigarete. Kada prodje malo vremena recicu vam koliko dugo sam pusio.
Hvala TT!
I ja sam navucen na Internet i mislim da malo smanjim. Pored foruma, aktivan sam na torrentima i igram Ogame, to mi oduzima jako mnogp vremena... :?
--- Kraj citata ---
Ijao brate batali taj Ogame! Ja sam to ko manijak igrao! Igrao oko 3 nedelje, navuko se malo i poceo ozbiljno da igram. Haha u uni 25 bio 100 rank. Igrao jedno 10 sati na dan, a oci crveneeee! Mislim da sam ja sa internetom gori od pusaca! Haha na kraju kad nisam mogao ni da se skoncetrisem na ono sto mi ljudi govore, ja sve to oterao u tri lepe i dao ortaku acc. Inace ja ne pusim, mada mi je sestra pusac i mene to uzasno nervira. Truje se bezveze, em je vegetarijanac, em ne trenira nista, em pusi! Auuu al dobro, njena stvar
protejini:
[/quote]
. Inace ja ne pusim, mada mi je sestra pusac i mene to uzasno nervira. Truje se bezveze, em je vegetarijanac, em ne trenira nista, em pusi! Auuu al dobro, njena stvar
[/quote]
ha ha!
em je vegetarijanac,em pusi...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju