Ostalo > Offtopic
!!!Budite iskreni!!!
Remetik:
Ja Ogame igram mnogo duze, za tri nedelje ne moze nista ozbiljnije da se napravi...meni sada recimo jednu granu nauke unapredjuje po 20+ dana... :wink:
Remetik:
--- Citat: protejini Decembar 12, 2006, 04:57:29 posle podne ---ha ha!
em je vegetarijanac,em pusi...
--- Kraj citata ---
Pa, u pravu je decko! Samo meni je gorila najinteresantnija zivotinja! On je biljojed, a njegova snaga je nenormalna!
natasha_bg:
Probala jesam,ali nisam pusac
Jetion:
lol u bogati ja sam od 10 godine i prije pusio ali sam i prestavao naime nas par prijatelja smo napravili sator u sumi i doslovice tu smo pusili ko turcini palili jednu za drugom po cijeli dan tako negdje oko 3mjeseca sreca pa nismo uvlacili dim prestali smo kada je uletila od frenda stara i kada je vidila kolko po podu ima cikova cigara to ni sanitarna nije mogla ocistiti sta smo samo love potrosili na to, poslje toga sam pusio u godini 1mjesec. Zadnjih par mjeseci sam se navuko od frenda on pusi pa njemu manem koju cigaru i tako sam pusio opet previse pa me je malo disanje sjeblo sada sam presto ima 5 dana nadam se da cu izdrzati
A alkohol uf jebote poceo sam kada sam bio 3 srednje prije 2 godine prvih par mjeseci svake subote sam bio komiran nisam mogao ucii u kucu kolko mi je se vrtilo,naime to mi je i drasticno smanjilo napredak u teretani,sada subotom popijem 5-6piva i koju lozu od ove subote sam na soku nadam se :lol: :lol:
Vladar:
--- Citat: Jetion Decembar 12, 2006, 05:29:25 posle podne ---....sada subotom popijem 5-6piva i koju lozu od ove subote sam na soku nadam se :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
I ja se nadam da ces preci na sok.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju