Ostalo > Offtopic

Nasledjen povisen krvi pritisak (pomoc)

<< < (3/4) > >>

marelli:
mislim, ako je srce uvećano i ako se sumnja na njegovo oboljenje, pored visokog pritiska, javili bi
se još neki simptomi (zamaranje, oticanje nogu ...)

Steam:

--- Citat: marelli  Avgust 22, 2015, 01:30:30 posle podne ---mislim, ako je srce uvećano i ako se sumnja na njegovo oboljenje, pored visokog pritiska, javili bi
se još neki simptomi (zamaranje, oticanje nogu ...)

--- Kraj citata ---
Ma jok bre kakvo zamaranje i oticanje nogu..
Otisao sam da se pregledam jer sam imao male aritmije koje su pocele pre 4-5 meseci ali u zadnjih mesec dana ni 1 nisam osetio i danas dosao u zajecar sestra mi rece ima neku vezu u bolnici nekog lekara pa ja bezveze otisao da me pogleda zbog sebe cisto.
a pocetkom meseca odradio 1 ekg u bonici gde sam radio kaze mi lekar imao neke male aritmije a juce kad me pregledao ovaj lekar u zajecaru i uradio ekg dobar skroz.
Saslusao me kako disem i izmerio mi pritisak i napisao mi hipertenziju  ???
Kaze u Cacku da uradim ultra zvuk i holter cisto za svaki slucaj

Pirat:
to sto ti je jednom izmeren visi pritisak uopste ne mora da znaci da imas pre svega hipertenziju.... pritisak varira , on nikada nije isti ...

Steam:

--- Citat: pirat  Avgust 22, 2015, 05:40:15 posle podne ---to sto ti je jednom izmeren visi pritisak uopste ne mora da znaci da imas pre svega hipertenziju.... pritisak varira , on nikada nije isti ...

--- Kraj citata ---
Znam saslusao me kako disem i rece po krvnim sudovima vidim da imas povisen krvi pritisak to si verovatno nasledio od nekoga..
A pre nego sto mi je izmerio pritisak sav sam se uznemirio taj osecaju bolnici mi bas nimalo ne prija i izmerio mi 140
i napisa hipertenziju.
Ne znam stvarno...
Videcu kuci kad budem dosao sa ultra zvukom i holterom.  :)

Pirat:
hahah po krvnim sudovima se dijagnostikuje v.pritisak... odlicno!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju