Ostalo > Offtopic
Nasledjen povisen krvi pritisak (pomoc)
Steam:
--- Citat: Voja.S Avgust 21, 2015, 11:11:34 pre podne ---Pozz drugar...jel bi mogao da napises kako se hranis trenutno i koliko kg imas?..Aa sto se tice aparata koji ces nositi mislim da se radi o holter monitoringu koji prati rad srca 24 ili 48 h...Sto se tice kardia mislim da bi od njega mogao da imas samo koristi ali videcemo sta iskusniji kazu po tom pitanju..
--- Kraj citata ---
Prestao sam da radim budzet je veoma ogranicen
Dnevno = 500g piletine 250g sira 1 tunjevina 5jaja 300g pirinca 800g krompira salata (krastavac,brokoli,karfiol,kupus zelena) 400g dnevno on masti uglavnom maslinovo polivam salatu po nekad ubacim oras ili badem do 100g. whey+creat dex+malto posle treninga.
185cm 80kg
INACE ZABORAVIO SAM DA NAPOMENEM
kaze mi lekar da sam zdrav ali da se proverim sa ultra zvukom i holterom pa ako je SLUCAJNO srce uvecano posle ultra zvuka da prestanem skroz da se bavim ovim sportom :o ???
MrT:
Pogresne stvari poredis. 2.4g NATRIJUMA dnevno, a to je oko 5gr soli, tj. Natrijum-Hlorida (jer je deo toga Hlor)
--- Citat: NPP Avgust 21, 2015, 11:15:03 pre podne ---USDA kaže da je preporučen unos soli 2 g za belce koliko se sećam, a naš lekar savetuje 5 :D http://www.ars.usda.gov/SP2UserFiles/Place/80400525/Data/hg72/hg72_2002.pdf
--- Kraj citata ---
marelli:
bavis se BB 5god, mislim, imas ono sto se zove sportsko srce, srce koje se prilagodilo naporima kojima je izlozeno,
pa to svaki sportista ima, kad prestanes da se bavis sportom i ono se smanji ...
pa nemas ti insuficijenciju srca i to ...
Steam:
--- Citat: marelli Avgust 21, 2015, 10:03:07 posle podne ---bavis se BB 5god, mislim, imas ono sto se zove sportsko srce, srce koje se prilagodilo naporima kojima je izlozeno,
pa to svaki sportista ima, kad prestanes da se bavis sportom i ono se smanji ...
--- Kraj citata ---
Brate to mi je prvo sto mi je palo na pamet i nadam se da je to :)
Ali za svaki slucaj isprovericu se ceo radi sebe i da skinem teret sa glave.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: marelli Avgust 21, 2015, 10:03:07 posle podne ---bavis se BB 5god, mislim, imas ono sto se zove sportsko srce, srce koje se prilagodilo naporima kojima je izlozeno,
--- Kraj citata ---
meni je sportosko srce ustanovljeno jos davne 1985 god,kada se i tome znalo gotovo pa nista osim recenice "sportsko srce"
tako da....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju