Ostalo > Offtopic

Serbian antidoping agency

<< < (6/6)

Bane_NS:
sta kukate, zna se ko ce da na*ebe  :lol:

Corey:
Pre će biti šahisti, znaš li ti čime se sve oni pucaju da mi što bolje razmišljali.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Lazic  Decembar 30, 2006, 07:53:34 posle podne ---Sta se uzbudjujete ,oni to ,sto ce da testiraju kod nas u svetu je odavno prestalo da se testira ,jer su izmisljeni defenderi,tj blokatori.
Sada se trazi nacin da se pronadje prisustvo dopinga pored tih blokatora.
Dok dodju do hgh i insulina ih gde se mi da budemo.
Jedino sto ce da se poveca cena ciklusa jednog takmicara i ,jednostavno stres koji se dozivljava,kao sto je rekao neko ,na kraju su i ovo malo kvalitetnih takmicara odbili da se pojavljuju iz patriotizma.
Polako,samo da ne padne neki bilder,iskreno ne bih voleo niko da bude otkriven,ali vec ako mora,da to bude neki nebitni sport
i da se razbije fama kako samo bilderi uzimaju.

--- Kraj citata ---
..

nisam hteo da se ukljucujem..ali BRAVO LAKI......

dakle..sta je cilj igre....posto vise ne mogu da stanu na rep visoko razvijenim tehnologijma zemlja koje izdvajju trilijarde dolara na sport i naravno da jedna tkava zemlja tj njenu takmicari nece da padnu na testu..i sta onda...

aj malo da uzjasimo one siromasne..ko ih j....e....oni i onako nisu bitni...a svi ce da znaju da postoji neka agenicja koja se bori protiv dopinga i sta ti ja znam vec sta ne.....

ma najgore je u celoj toj prici..sto ljudi koji to rade..odista veruju u to sto rade i samim tim i u deda mraza...

to je strasno..........

neka si samo uzmu primer americkih kosarkasa na prosloj olimpijadi!!!!!

dakle..momci us bili van olimpijskog sela....tj na nekom ogromon brodu nekoliko milja od obale....i tacno se zna sta su radili tamo...i onda kada je trebalo da ih se testira....njihov potparol je HLADNO IZJAVIO..

AKO TO BUDTE TRAZILI OD NAS..MI NAPUSTAMO OLIPIJADU..!!!!

THE REST IS HISTORY..

neka njih testoriju.....

neznam dali ce neko samo imati volje i vremena pa da od sada pa na dalje prati statitstiku iz kojih zemalja ce da dolaze dopnogvani sprotisti...

dakle..mi..ukrajina...uzbekistan...azerbejdzan...turska...banglades...bora bora...fiji...itd..itd..itd..itd....

H2SO4:
Evo druze kapetane, patrola je sinoc uhvatila jos dvojicu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju