Ostalo > Offtopic

Serbian antidoping agency

<< < (5/6) > >>

Sasa Dimitrijevic:
Ne znam na koje sportove mislis. Body Building bas i nije profitabilan sport kao fodbal, kosarka....

8848:
U mom slucaju je freeclimbing, ali ima jos dosta "malih" sportova na koje bi po meni bilo glupo slati doping kontrolu.

Sasa Dimitrijevic:

--- Citat: 8848  Decembar 30, 2006, 09:24:48 pre podne ---U mom slucaju je freeclimbing, ali ima jos dosta "malih" sportova na koje bi po meni bilo glupo slati doping kontrolu.

--- Kraj citata ---

Ma sve je to cista glupost. I ja sam protiv toga da maloletnik ili tinejdzer koristi steroide, ali za odraslog sportistu, to je licno njegov izbor. Tako je u svakom sportu, tako je u celom svetu. Biznismeni sa viskom para koriste AAS i GH da bi bolje izgledali, da le ci i njih da kontrolisu....  :D

H2SO4:
ima li kakvo zvanicno obavestenje, saopstenje,vijest,obavjest od te antipiratske agencije?

LazicExyu:
Sta se uzbudjujete ,oni to ,sto ce da testiraju kod nas u svetu je odavno prestalo da se testira ,jer su izmisljeni defenderi,tj blokatori.
Sada se trazi nacin da se pronadje prisustvo dopinga pored tih blokatora.
Dok dodju do hgh i insulina ih gde se mi da budemo.
Jedino sto ce da se poveca cena ciklusa jednog takmicara i ,jednostavno stres koji se dozivljava,kao sto je rekao neko ,na kraju su i ovo malo kvalitetnih takmicara odbili da se pojavljuju iz patriotizma.
Polako,samo da ne padne neki bilder,iskreno ne bih voleo niko da bude otkriven,ali vec ako mora,da to bude neki nebitni sport
i da se razbije fama kako samo bilderi uzimaju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju