Pozz druze ,kao sto ti svi ovdje govore da jedes , i jedi , i baci akcenat vise na uh , proteine svakako moras unostiti ako ti je cilj izgradnja misicne mase sto mislim da jeste. imas 15 godina tako da ne ocekuj da ces izgledati veliko i ogromno , u tim godinama je to sasvim normalno osim ako nisi ektomorf, ali realno gledajuci nisu ti se ni svi misici dovoljno razvili. ako nemas bas apetita , mene sto je poguralo jeste whey protein , iskreno sam dobio apetit od njega i poceo bas da unosim hrane u sebe , ali opet nije bitan kvantiet koliko kvalitet. i trebas fino te obroke da ti bude tipa 6-7 jaja , pola kile piletne da fino rasporedis , i to je za tebe taman, cak i previse proteina za jedan dan , i OBAVEZNO ubaci uz svaki obrok , jednu casu punu rize (ovo govorim ovako iz razloga lakse orjentacije) , i ovo bi ti moglo biti oko 5-6 obroka dnevno , sasvim dovoljno da se pocnes debljati. i DA , ubaci mrtva i cucanj, ali akcenat stavljam na NE veeliku kilazu, to tek za jedno 2-3 godine. Poz , ako treba sta , tu smo.