Ostalo > Offtopic

Koji je bolji plan treninga?

(1/3) > >>

Shadow_SW:
Pre sam trenirao: push, pull, legs, push, pull, legs, odmor. I to je davalo neke rezultate, mada mislim da je možda previše da pređem celo telo dvaput u nedelji.
Da li je onda bolje ovako: push, trbušnjaci, pull, trbušnjaci, legs, trbušnjaci, odmor?
Ili mi je bolje: grudi, leđa, noge, ruke, ramena, odmor, a trbušnjake samo tu i tamo da ubacim?

15 godina, samo bodyweight vežbe radim.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Shadow_SW  Jul 18, 2016, 10:46:51 pre podne ---Pre sam trenirao: push, pull, legs, push, pull, legs, odmor. I to je davalo neke rezultate, mada mislim da je možda previše da pređem celo telo dvaput u nedelji.
Da li je onda bolje ovako: push, trbušnjaci, pull, trbušnjaci, legs, trbušnjaci, odmor?
Ili mi je bolje: grudi, leđa, noge, ruke, ramena, odmor, a trbušnjake samo tu i tamo da ubacim?

15 godina, samo bodyweight vežbe radim.

--- Kraj citata ---

kako to molim te izlgeda push/pul treinga sa body w vezbama :) ?

Shadow_SW:
A dobro, slažem se da nije isto kao u teretani, ali imaš vežbe guranja (brda varijacija sklekova i propadanja), vučenja (varijacije zgibova) i za noge su čučnjevi (na jednoj nozi), iskoraci...

Stevan Čerubdžić:
A zasto ne krenes u teretanu posto ti je ocigledno cilj da povecas misicnu masu?

Shadow_SW:

--- Citat: Stevan Cerubdzic  Jul 18, 2016, 01:56:55 posle podne ---A zasto ne krenes u teretanu posto ti je ocigledno cilj da povecas misicnu masu?

--- Kraj citata ---

To mi svi kažu, a meni je nekako taj street workout (ili calisthenics, kako god se zvalo) "više pri srcu", zanimljivije, od teretane, trening u teretani me nikad nije privlačio.
To je sve stvar ukusa, tako da nećemo da raspravljamo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju