Ostalo > Offtopic

Koji je bolji plan treninga?

<< < (2/3) > >>

Stevan Čerubdžić:
Ok kako zelis. Samo ovim tipom vezbanja mozes imati 70kg i trbusnjake, ako to zelis samo napred :)

Shadow_SW:

--- Citat: Stevan Cerubdzic  Jul 18, 2016, 02:15:43 posle podne ---Ok kako zelis. Samo ovim tipom vezbanja mozes imati 70kg i trbusnjake, ako to zelis samo napred :)

--- Kraj citata ---
Znaš li ti šta bi bilo kad bi se ja sa 55 popeo na 70? XD
Inače, sad dok sam još klinac, dok se telo razvija radiću street workout, a u teretanu ću verovatno krenuti kad budem bio punoletan i kad mi estetika bude bila bitna.

Nego, ne reče mi niko ništa za program, valja li to push, trbušnjaci, pull, trbušnjaci, legs, trbušnjaci, odmor?

Stevan Čerubdžić:
Haha pa to jeste, u pravu si.
Javice se neko ko se razume u sw, ja iskreno 2 cuke nemam o tome kako se tu pravi plan treninga.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Shadow_SW  Jul 18, 2016, 02:43:02 posle podne ---
--- Citat: Stevan Cerubdzic  Jul 18, 2016, 02:15:43 posle podne ---Ok kako zelis. Samo ovim tipom vezbanja mozes imati 70kg i trbusnjake, ako to zelis samo napred :)

--- Kraj citata ---
Znaš li ti šta bi bilo kad bi se ja sa 55 popeo na 70? XD
Inače, sad dok sam još klinac, dok se telo razvija radiću street workout, a u teretanu ću verovatno krenuti kad budem bio punoletan i kad mi estetika bude bila bitna.

Nego, ne reče mi niko ništa za program, valja li to push, trbušnjaci, pull, trbušnjaci, legs, trbušnjaci, odmor?

--- Kraj citata ---

posto mas 15 god,sta god da radis -SUPER JE
sigurno bolje nego da otpadas po kaficima i parkovima
samo napred-podrska

SlobodanS:

--- Citat: Shadow_SW  Jul 18, 2016, 02:43:02 posle podne --- dok se telo razvija radiću street workout,

--- Kraj citata ---

To sto nam matorci pricaju bajke da cemo ostati patuljci ako budemo isli rano u teretanu i gluposti,su mi ono..

Ja sam poceo sa 14-15 god da treniram,nije mi bilo bitno da li cu ostati "mali" i slicno...
Mogu da ti kazem da to nikakve veze nema sa teretanom kao sto pricaju,i da ti to nikako nece uticati.

Naravno ti ces i posle ovog da "play safe" i da ne treniras u teretani,sto je ok,ali reci mi ovo,jesi nekad video nekog SW koji je bulky? (Oni sto skakucu oko sipke a sa strane pumpaju teretanu sve u 16 se ne racunaju ;) ) :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju