Ostalo > Offtopic

Koji je bolji plan treninga?

<< < (3/3)

Shadow_SW:

--- Citat: SlobodanS  Jul 18, 2016, 04:53:21 posle podne ---
--- Citat: Shadow_SW  Jul 18, 2016, 02:43:02 posle podne --- dok se telo razvija radiću street workout,

--- Kraj citata ---

To sto nam matorci pricaju bajke da cemo ostati patuljci ako budemo isli rano u teretanu i gluposti,su mi ono..

Ja sam poceo sa 14-15 god da treniram,nije mi bilo bitno da li cu ostati "mali" i slicno...
Mogu da ti kazem da to nikakve veze nema sa teretanom kao sto pricaju,i da ti to nikako nece uticati.

Naravno ti ces i posle ovog da "play safe" i da ne treniras u teretani,sto je ok,ali reci mi ovo,jesi nekad video nekog SW koji je bulky? (Oni sto skakucu oko sipke a sa strane pumpaju teretanu sve u 16 se ne racunaju ;) ) :)

--- Kraj citata ---

To priznajem nisam. :-D
Mada, sviđa mi se ta neka kombinacija street workout i teretana, i ovi napredni bodyweight-eri koriste tegove, pa imaju i dobar izgled i znaju da rade one elemente SW-a.
Ponovo, stvar ukusa.

SlobodanS:

--- Citat: Shadow_SW  Jul 18, 2016, 05:36:28 posle podne ---
To priznajem nisam. :-D
Mada, sviđa mi se ta neka kombinacija street workout i teretana, i ovi napredni bodyweight-eri koriste tegove, pa imaju i dobar izgled i znaju da rade one elemente SW-a.
Ponovo, stvar ukusa.

--- Kraj citata ---

Ne ne,nista nemam protiv SW-a,svakom svoje,ali ne mozes ocekivati bodibilding rezultat sa SW metodom..

Kad vec biras sta ti se vise svidja kao put,stici ces do cilja koji on nudi.. :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju