Ostalo > Offtopic
Pitanje za licne trenere
Boris2247:
Upravo tako sam i hteo, da radim ili na procenat (to mi je u jednoj teretani u bgu ponudjeno) ili da naprosto sklopim neki dogovor da dovodim klijente u teretanu i tamo ih treniram - dobijem ja, dobije vlasnik...
Mislim da u velikom gradu mozes lako da radis cak i kao los trener, jer ovde u malom gradu ljudi dolaze kos takvih uprkos losoj reputaciji.
Od tih 50 i 100 teretana u nsu i bgu sigurno ima bar par njih u kojima se mogu trenirati ljudi leba mu jebem, ovde gde sam ja ima vise samoproklamovanih trenera nego vezbaca
Stevan Čerubdžić:
Tako je svugde iskreno. Ali probaj svakako, neces znati drugacije.
eXe:
u novom sadu imas nekoliko "elitnih teretana" gde trneri skacu po vijacama i rade random vezbe... inace nije lako bas naci klijente :/
SlobodanS:
--- Citat: eXe Septembar 20, 2016, 06:41:31 posle podne ---gde trneri skacu po vijacama i rade random vezbe
--- Kraj citata ---
To sve vise prolazi,zato sto devojke nece da se "napucaju" a fat boys misle da je kardio godlike za skidanje kila.. :)
Pirat:
--- Citat: eXe Septembar 20, 2016, 06:41:31 posle podne ---u novom sadu imas nekoliko "elitnih teretana" gde trneri skacu po vijacama i rade random vezbe... inace nije lako bas naci klijente :/
--- Kraj citata ---
raznolik program??? , zakljucio sam iz postova da drzis gym (ispravi me ako gresim), ali ono sto sam ja do sada vidjao je da su ti grupni treninzi uvek sigurica ... jer ljudima treba da rade u grupi da budu deo necega, imaju ustaljen neki rezim , ovako samostalno treba imati volju i naviku treniranja...
--- Citat --- ovde gde sam ja ima vise samoproklamovanih trenera nego vezbaca
--- Kraj citata ---
ima toga i u bgu ... ali ima i jako strucnih ljudi , koji prate i trendove i sve ... prepoznaces ih po klijentima , uglavnom kod njih dolaze sportisti , jeste cena visa ali zato... pre svega dosta njih zna da radi sa klijentima hipertrofiju i redukciju telesne tezine, sto je da kazemo bazicno , e razliku prave oni koji znaju i kondicionu pripremu (sa povecanjem snage sa ili bez hipertrofijom, fleksibilnost , eksplozivnost), rehabilitacioni procesi , korekcija deformiteta) i ti su retki, isto oni i tipa Steve koji mogu da ti daju prave savete u vezi odredjenih suplemenata :) i isprate stanje tokom procesa koriscenja istih...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju