Ostalo > Offtopic
Pitanje za licne trenere
Boris2247:
Ok pirate, to je poznato da svuda ima nekih vucibatina, ali pravo pitanje je - koliko je tesko za tako neku izreklamiranu vucibatinu da pronadje klijente? Da li je potraznja samo za onim specijalcima koji imaju drmr i zauzeta prva mesta u takmicenjima, ili idu i za ove sto su malo vise amaterizovani?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Boris2247 Septembar 21, 2016, 12:10:00 pre podne ---Ok pirate, to je poznato da svuda ima nekih vucibatina, ali pravo pitanje je - koliko je tesko za tako neku izreklamiranu vucibatinu da pronadje klijente? Da li je potraznja samo za onim specijalcima koji imaju drmr i zauzeta prva mesta u takmicenjima, ili idu i za ove sto su malo vise amaterizovani?
--- Kraj citata ---
vukovicu ti li si ;)
Pirat:
--- Citat: Boris2247 Septembar 21, 2016, 12:10:00 pre podne ---Ok pirate, to je poznato da svuda ima nekih vucibatina, ali pravo pitanje je - koliko je tesko za tako neku izreklamiranu vucibatinu da pronadje klijente? Da li je potraznja samo za onim specijalcima koji imaju drmr i zauzeta prva mesta u takmicenjima, ili idu i za ove sto su malo vise amaterizovani?
--- Kraj citata ---
ma to ti nema veze , rekao sam ti bitna je reklama i prostor u kome drzis treninge kao i cenu koju ponudis... to da li si dr mr da li si pro ili amater nema veze... i naravno jako je bitno da upoznajes ljude , a jbg kao i u svemu...
Pedja_Petrovic:
--- Citat --- to da li si dr mr da li si pro ili amater nema veze.
--- Kraj citata ---
naravno da ima
jer sigurno,a ja ih znam bare 100 tih koji su probali da budu "treneri" tj videla zaba dje se konji kuju pa i ona nogu digla,te pokusaj da ljude fasinicras sa nabiflanim recenicama tj nekoliko strucnih termina uvezanih kroz par recenica NE PIJE VODU dugorocno i veoma brzo se vracas svom izvornom poslu tipa automehanicar.programer,vodo instalater ili slicno
jer jednostavno REZULATAT je jedinica mere SVEGA u zivotu,pa tako neko ko zna deset recenica naucenih sa wikipedije sigurno nije kompeeetntan da pomogne SAM sebi (izlgeda kao vreca govana) ,a ne da pomogne nekome drugom
tako da price Murinjo je trener a da nikada se nije bavio fudbalom-TACNO,ali Murinjo je 1 od 1 mil....i onda mi prilicno ide na jaja ovakva prica da nije bitno....
jer sigurno da je bitno
naglasvam NE MORA da znaci ali u 99% slucjaeva JE VRLO bitno
Pirat:
pa nije bitno zato sto ti u tom poslu prodaju usluge na dva nacina - ili pricom ili svojim izgledom... nekada i jednim i drugim ... a dobro znamo kako sve mozes da dodjes i do jednog i do drugog... tako da ono sto je najbitniije je necije iskustvo i znanje kao i klijenti sa kojim je radio i to govori najvise, jer to sto neko zna da sebe dovede u red , ne mora nuzno da znaci da zna i druge...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju