Ostalo > Offtopic

Fatalni kreatin

<< < (3/3)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Marezos66  Novembar 04, 2016, 12:12:00 posle podne ---Ne ispada da reklamiras, tako sam i mislio da je najbolje  uzimati...
Ajde samo mini semu da napravimo kako bi meni bilo lakse da je korigujem s vremena na vreme. (Sad je tema dobila drugu svrhu i izvini ako sam dosadan...)
Dorucak ugljeni hidrat, recimo zitarice. Procenat proteina u mleku da zanemarim?
Trening uvek gledam da mi bude u prvom delu dana, najbolje izmedju prva dva obroka. Rucak bi mogao da bude mesnat (120g je malo  :( ) u kombinaciji sa povrcem... Ponekad sa testeninom... Kostunjavo voce je dobro doslo za neku uzinu, a za veceru moram da izbegnem ela sir, belanca, tunjevinu...

--- Kraj citata ---

sto se tice dorucka
ne znam kako podnosis mleko zbog laktoze,ali u tom slucaju ja bih radije neki bio organic jogurt ,posto i ne mozes vise od 2-3 dcl po obroku, % proteina je smesan i onako (takve jogurte potrazi u vecim marektiima)

rucak.Jbg..100 gr mesa ima 20ak gr proteina ,tako da ne vidim iz kog razloga ne bi mogao da pojedes 150 gr zdrebetine ili ribe ( 200 gr) sa svezim kupusom i maslinovim uljem>naravno.Heljdine testine npr,braon priinac opcije UH

Za vecereu isto ne vidim razloga zasto da ne pojedes neku ribu (ne tunu) vec nesto sveze spremano sa opet gomilom salate i nekim kompleksinm UH

e sada..izbor namirnica kao i NACIN PRIPREME,je veoma veoma sirok,a svakako da samo treba u narednom periodu da paznju obratis na to,jer veruj mi ,optrecivanje sa nekim teskim "dijetma" nece ti doneti nista dobro...

BigM22:
Slazem se. Hvala ti.
A sta fali tuni? Ako recimo ne izbegavam protein?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Marezos66  Novembar 04, 2016, 12:33:19 posle podne ---Slazem se. Hvala ti.
A sta fali tuni? Ako recimo ne izbegavam protein?

--- Kraj citata ---

pa prica i zivni i tako to (licno nemam problem sa tim i zabole me ...) ali ti u ovom trenutku nemoj da "rizikujes" nista..po meni,opte ti kazemm

BigM22:
Pozdrav svima, pogotovo Pedji. Ovim putem se i zahvaljujem na datim savetima, trudio sam se sve da ih primenim. U početku sam mesec dana izdržao bez svih mogućih 'stetnih' namirnica(sve vrste testa, slatkiši, alkohol, gazirani sokovi) pa sam sve to smanjio na minimum (kad kažem minimum to znaci da dam sebi oduška jedan dan nedeljno, možda je i to mnogo ali nisam bio svestan koliko je to sve teško). Pijem Prolom vodu, zeleni čaj, omega 3 tablete, treniram 4-6 puta nedeljno, svaki treći trening je kardio. Ono sto je bitno za napomenuti je da su mi obroci kolicinski manji, a trudim se da budu češći, Ne uspevam svaki dan.. Ne opterećujem se sa unosom proteina, imam svakodnevno jedan mesnat obrok. Dorucak pahuljice, jaja. Užina badem lesnik banana. Rucak meso povrće. Večeru često zaobidjem, ako ne onda pojedem dva tri kuvana jajeta(žumance bacim).  Problem sa bubrezima je bolji. Krvna slika je vrlo malo poboljsana  a klirens kreatinina(24h urin) je mnogo bolji. Lekar kaže da se funkcija ne vraća ali da nalazi jesu malo bolji. Krvni pritisak takodje u poboljšanju ako tako mogu reci. Dve nedelje ne pijem lekove sve ok bude, pa mi onda 2-3 dana skoči bez razloga  :o
Tek od januara sam se posvetio ovakvom rezimu treninga i ishrane jer sam u septembru slomio kljucnu kost pa je oporavak bio dug. Sad imam u planu da polako povecam unos proteina i broj obroka i probam da vratim izgubljene kile ali u kvalitetnijem obliku :) naravno uz kontrolu krvi i bubrega

http://imgur.com/a/9jwSn

Pozdrav i još jednom hvala

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju