General Bodybuilding Discussion > Članci

ZAŠTO VEĆINA DIJETA NE USPEVA

<< < (3/3)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: radovicmiladin86  Decembar 16, 2016, 11:25:40 pre podne ---Ma daleko od toga....znam ja sta se treba jesti i sta se gura daleko od toga samo pitam da li se iz te hrane racunaju kalorije tj da li je potrebno voditi racuna o tim kalorijama ili se drzati dnevnog unosa b uh i m

--- Kraj citata ---

jbg
sponujes konstatno napisano
kako mozes racunati npr 2 sarme?
sta ces tacno iz toga da zaracunas? evo,da pojednsotavimo..

radovicmiladin86:
Hehe ne jedem sarme niti sam na to mislio...jedem meso ribu krompir pirinac ovar nesto malo povrca

Pirat:
Napravio je malu zabunu kada je napisao:
--- Citat ---Pitam kada nismo na dijeti....
--- Kraj citata ---

Mozes naravno da ukoliko zelis da  pratis kalorijski deficit ili cak i suficit da te zdrave makrose koje unosis pratis i kalorijski da bi postigao rezultat , recimo ako radis u nekoj fazi mase gde zelis sto vise da nabacis, pa ti je potreban stalni kalorijski suf. Ali i tu se postavlja pitanje do koje mere ces imati napredak , jer ako si recimo na definiciji , ti mozes biti u kal deficitu stalno a da ne skidas salo... to je ono sto ti je Pedja napisao , da ce se telo prilagoditi .. e onda moras da menjas nesto a to je onda manipulisanje makrosima... tacnije uh i mastima, ponekad i proteinima ukoliko je potrebno... to su ti keto , varijacija uh , nizak unos uh itd... moras da menjas nazalost stalno nesto kao i u treningu , zbog mehanizma adaptacije tela... drugim recima da kazemo da je bitno i jedno i drugo u neku ruku...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: radovicmiladin86  Decembar 16, 2016, 11:38:57 pre podne ---Hehe ne jedem sarme niti sam na to mislio...jedem meso ribu krompir pirinac ovar nesto malo povrca

--- Kraj citata ---

onda nema sta da brines
stvar je vise nego jednostavna

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju