Ostalo > Offtopic

Moja keto

<< < (2/3) > >>

Stevan Čerubdžić:
Koju kolicinu soli unosis? Verovatno je to razlog "praznoce" misica. Ako se ti na keto posle punjenja ne osecas upumpanim onda ili nesto debelo lose radis, tj nisi uopste u ketozi, ili ne unosis sodiuma dovoljno

kizozoki:
Pa radim sve kako sam napisao, soli unosim normalno, nista puno a ni nesto previse... nisam kupovao tracice da mjerim ketone, ali brate mokraca dismr, salo ide :) ... pa sam kontao da je to pokazatelj... Sletio sam 3 kg za mjesec I po... mozda malo od I vise od 3 kg, ima tu jos dosta da se skine, naravno ne planiram da reklamiram donji ves za Armani :) ali cijeli zivot sam aktivan I u sport, pa tako zelim da nastavim... e sada sam kontao da idem na neki rezim sa manjim unosom uh, u cilju da mi treninzi budu bolji...a opet da imam taj pump makar na treningu. Hvala!

Stevan Čerubdžić:
Probaj malo da posolis vise hranu tj taj obrok pre treninga i unesi gram kalijuma posle tog obroka. Kad krenes sa unosom uh idi pre i posle treninga.

kizozoki:
Hvala na brzim odgovorima I savjetima. A UH da uzimam slozene uz obroke ili da uzmem dex u sejk poslije treninga?

Stevan Čerubdžić:
Slozene naravno, vlakna i skrob. Deks dok si na keto nemoj, ili eventualno 15ak grama posle u pwmu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju