General Bodybuilding Discussion > Članci

ISHRANA ZA KVALITETNU MIŠIĆNU MASU

<< < (4/5) > >>

Pirat:
Ulozi u koenzim q, jeste skup ali jedan od supsa koji radi, obnavlja i regeneriše ćelije, pogotovo kod tvog slučaja, kao i oni vitamini, mislim da će napraviti u tvom slučaju značajnu razliku

Pirat:

--- Citat: Zbuu  Januar 29, 2019, 05:59:27 posle podne ---Evo da preformulisem pitanje sta smem da jedem u 1-2 ujutru ako legnem da spavam u 5.

--- Kraj citata ---

Otvori svoju temu, slike baci trenutnog stanja, složi neku ishranu na osnovu primera pa će se korigovati, nisi procitao ni jednu reč sa linka što ti je dato... Samo trolujes bezveze

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Sniper 74  Januar 29, 2019, 06:00:41 posle podne ---
--- Citat: pirat  Januar 29, 2019, 05:31:07 posle podne ---Meni kada sam imao tako neku jaču visrusnu upalu tj grip. upaljen grlo, temperatura kašalj itd...  Doktor rekao 2x od onoga što si ležao... Sada ne znam kako je to kod upale pluća... Verovatno duže... Pitaj za neko jos mišljenje nemoguće da niko ne zna...
Ja bih lično mu dao koliko god je potrebno vremena, pojačao bih koenzim q od 60, c, d, e vit... Jer može da ti se desi da ti ne osećaš da si u kecu ali kada počneš da vežbas više čak i hodas itd.. Da dobro osetiš nedostatak vazduha i sve što ide uz to, tako da.. Bio bih strpljiv

--- Kraj citata ---
Hvala na savetu burazer, još bar do kraja nedelje bez, samo šetnje pa posle lagano. Mikrosi su već dobro up.

--- Kraj citata ---

Uskoro cu dobiti gluthation pa cemo resavati..

Pirat:
To yamamoto?

Sniper 74:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Januar 29, 2019, 06:33:36 posle podne ---
--- Citat: Sniper 74  Januar 29, 2019, 06:00:41 posle podne ---
--- Citat: pirat  Januar 29, 2019, 05:31:07 posle podne ---Meni kada sam imao tako neku jaču visrusnu upalu tj grip. upaljen grlo, temperatura kašalj itd...  Doktor rekao 2x od onoga što si ležao... Sada ne znam kako je to kod upale pluća... Verovatno duže... Pitaj za neko jos mišljenje nemoguće da niko ne zna...
Ja bih lično mu dao koliko god je potrebno vremena, pojačao bih koenzim q od 60, c, d, e vit... Jer može da ti se desi da ti ne osećaš da si u kecu ali kada počneš da vežbas više čak i hodas itd.. Da dobro osetiš nedostatak vazduha i sve što ide uz to, tako da.. Bio bih strpljiv

--- Kraj citata ---
Hvala na savetu burazer, još bar do kraja nedelje bez, samo šetnje pa posle lagano. Mikrosi su već dobro up.

--- Kraj citata ---

Uskoro cu dobiti gluthation pa cemo resavati..

--- Kraj citata ---
To sam ti juče napisao na live-u, čekamo yamamoto, mislio sam na glutation.😀

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju