General Bodybuilding Discussion > Članci

ISHRANA ZA KVALITETNU MIŠIĆNU MASU

<< < (3/5) > >>

Pirat:
Meni kada sam imao tako neku jaču visrusnu upalu tj grip. upaljen grlo, temperatura kašalj itd...  Doktor rekao 2x od onoga što si ležao... Sada ne znam kako je to kod upale pluća... Verovatno duže... Pitaj za neko jos mišljenje nemoguće da niko ne zna...
Ja bih lično mu dao koliko god je potrebno vremena, pojačao bih koenzim q od 60, c, d, e vit... Jer može da ti se desi da ti ne osećaš da si u kecu ali kada počneš da vežbas više čak i hodas itd.. Da dobro osetiš nedostatak vazduha i sve što ide uz to, tako da.. Bio bih strpljiv

Zbuu:

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Januar 29, 2019, 04:41:45 posle podne ---Hehe, sportski ljijep pozdrav.

--- Kraj citata ---

--- Citat: Stevan Čerubdžić  Januar 29, 2019, 04:41:45 posle podne ---Hehe, sportski ljijep pozdrav.

--- Kraj citata ---

--- Citat: Sniper 74  Januar 29, 2019, 05:21:44 posle podne ---Izvinjavam se što ću da ukradem malo temu, da ne otvaram novu. Juče sam završio sa antibiotikom, preležao upalu desnog plućnog krila, kad bi, ako neko ima iskustvo, mogao nazad na trening. Pauzirao sam neke dve i po nedelje. Lekar na ovo pitanje kaže ne znam....Stanje mi je ok. Nisam ležao od 15. te godine bolestan pa nemam predstavu.

--- Kraj citata ---

Zbuu:
Evo ispisa se cela strana i nisam ni dobio odgovor na jedno jedino pitanje, a inace ne idem u teretanu.

Zbuu:
Evo da preformulisem pitanje sta smem da jedem u 1-2 ujutru ako legnem da spavam u 5.

Sniper 74:

--- Citat: pirat  Januar 29, 2019, 05:31:07 posle podne ---Meni kada sam imao tako neku jaču visrusnu upalu tj grip. upaljen grlo, temperatura kašalj itd...  Doktor rekao 2x od onoga što si ležao... Sada ne znam kako je to kod upale pluća... Verovatno duže... Pitaj za neko jos mišljenje nemoguće da niko ne zna...
Ja bih lično mu dao koliko god je potrebno vremena, pojačao bih koenzim q od 60, c, d, e vit... Jer može da ti se desi da ti ne osećaš da si u kecu ali kada počneš da vežbas više čak i hodas itd.. Da dobro osetiš nedostatak vazduha i sve što ide uz to, tako da.. Bio bih strpljiv

--- Kraj citata ---
Hvala na savetu burazer, još bar do kraja nedelje bez, samo šetnje pa posle lagano. Mikrosi su već dobro up.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju