General Bodybuilding Discussion > Članci

ISTINA O DOPINGU I ANTIDOPING KONTROLI

<< < (2/6) > >>

SlobodanS:
Tekst sam procitao sa maksimalnim fokusom i paznjom i ni na sekund se nisam pokajao. STRAVA TEKST.

Da stvar bude tuznija,upravo sto momak iznad kaze,ovakve stvari necete zateci na TV,novinama ili negde u javnosti.
Onda kad covek zeli da se informise i ode bilderu ili sportisti koji koristi AAS,uvek se nadje neki majmun koji ce da kaze "pa naravno da ti je rekao da se od toga ne umire kad se on time bavi".

U fazonu treba da odes u cvecaru da se raspitas kako se pece hleb,jer ne daj boze da pitas pekara "on se time bavi"....

Jednostavno places kad skontas koliko zapravo balkanski narodi imaju sportskog potencijala,ali dzaba kad smo ko ku**c glupavi za sopstveno dobro.

Rade Merdovic:
Licno mislim, sto se tice bb da balkanu jedino pariraju crnci po genetici,ali svakako mi smo svoja prica u svakom smislu,danas bas pricam sa moze se rec "predstavnicima" crnogorskog bb i pitaju me  pa zar ces uzet hemiju tako mlad itd,kao ooni su i dalje natural ta prica se fura,i ljudima oko sebe guraju tu pricu i naravno ti ljudi koji nisu u vodama bb stvarno pomisle sve i svasta i pwrcepcija im se promijeni totalno..al dobro svako gradi svoj put kako hoce

Alex_R:
Mnogo to vole ljudi, pogotovo ovde da pričaju da su natty i onda kao više respekta očekuju ili da su bogom dani ili jednostavno bolji od nas "čitera" koji uzimamo...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pirat  Decembar 19, 2017, 10:25:05 posle podne ---pa to je uvek tako i bilo... meni samo nije jasno kako im uzimaju medalje nakon nekoliko godina itd.. sta ti se uzorci cuvaju pa se testiraju kada se sazna nova supstanca ?

--- Kraj citata ---

kada nestane para burazere...onda sledi haos
samo gledaj u nazad
Merion, Karl......

Millan B:
1972 god, meč protiv Portorika.. Duci Simonović od tada vodi borbu protiv vetrenjača...
 U periodu hladnog rata sportisti su bili pokusni kunići, i zapad i istok su se borili na svakom polju a u sportu je to bilo i te kako vidljivo.. Što se tiče priče oko drim tima 1992 god njihovo zvanično objašnjenje je bilo da usled velike popularnosti sportisti moraju da budu izolovani na brodu jer Dzordan, Barkli, Medzik i kompanija nisu mogli da se odbrane od obožavatelja :D
Danas je to samo i isključivo novac, oduvek je i bio prisutan a u vremenu modernih gladijatora,
 multinacionalnih korporacija sigurno je da će i dopinga biti ali će i mediji radiiti svoj posao pa će neko biti ocrnjen a neko će proći nekažnjeno ili će pred višemilionskim auditorijumom reći - kajem se....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju