General Bodybuilding Discussion > Članci
Savet: Najzapostavljenija vezba za grudi
VOJA.S:
--- Citat: Pedja_Petrovic Januar 18, 2018, 10:41:07 pre podne ---
--- Citat: pirat Januar 18, 2018, 10:27:46 pre podne ---mora da ima neki mehanizam za podesavanje kod hvatova inace nece odgovarati svima, jedino su hammer sprave anatomski dobro pravljene tako da ti je dovoljno samo klupu da podesavas
--- Kraj citata ---
jedino su FABRICKE sprave, anatomiski prialgodjene
opet lupas
znaci Life Fitnes, Ikarian, TehnoGym su kerov kurac, samo je hmmaer kralj..a u pm...a hamer je sve skoro freew.....ccccccc
--- Kraj citata ---
E sad zamisli kad imas likove koji prepravljaju hammer sami, znaci uzme isece pa zavari drugacije...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: VOJA.S Januar 18, 2018, 11:29:51 pre podne ---
--- Citat: pirat Januar 18, 2018, 10:27:46 pre podne ---mora da ima neki mehanizam za podesavanje kod hvatova inace nece odgovarati svima, jedino su hammer sprave anatomski dobro pravljene tako da ti je dovoljno samo klupu da podesavas
--- Kraj citata ---
opet lupas
znaci Life Fitnes, Ikarian, TehnoGym su kerov kurac, samo je hmmaer kralj..a u pm...a hamer je sve skoro freew.....ccccccc
--- Kraj citata ---
E sad zamisli kad imas likove koji prepravljaju hammer sami, znaci uzme isece pa zavari drugacije...
--- Kraj citata ---
ma....
Pirat:
--- Citat: VOJA.S Januar 18, 2018, 11:29:51 pre podne ---
--- Kraj citata ---
opet lupas
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Svakako da je to katastrofa, jer nije samo u pitanju anatomsko leziste, nego i prenos sile, zato je hammer najcenjeniji...
Pedja_Petrovic:
--- Citat --- nego i prenos sile, zato je hammer najcenjeniji...
--- Kraj citata ---
da li si nekada vezbao na ikarian?
da li si radio na life fitnes?
da li si radio na ThenoGym?
ako jesi (verovatno jesi na dve ili tri) onda npr da li si radio na decline chest pres od LifeF?
naravno da nisi, posto je nisi ni video
da li znas da hammer npr nema spravu za trbnjsake? ne znas, jer od kuda bi...
izivni
vidim da si sada postao i strucnjak za sprave.....
Pirat:
probao sam sve sem icariana , za njega sam samo cuo da je isto jako dobra stvar, decline na life je isti kao na hammeru , probao sam i srpavu za trbusnjake sad nisam siguran dal je bio tehnogym (verovatno jeste), svakako da od svakog brenda ima nesto sto je reprezentativno, ali recimo za mene je od kad sam probao hammer , ledja , grudi ramena vrhunska stvar, sistemi poluga i prenosa su stvarno vrhunski odradjeni, recimo ne moze da se poredi sa tehnogym om , ali to je mojih dva centa, neko sigurno kao ti misli drugacije
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju